• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Šipadudl” Bejli, mini ovčarska pudla, neverovatno liči na najpopularnijeg bigla na svetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stotine hiljade obožavalaca ne mogu da se načude neverovatnoj sličnosti između poznatog junaka crtanih filmova i malog crno-belog mešanca koji osvaja srca sve većeg broja instagram korisnika

  • 1

Snupi je možda bigl, ali njegov dvojnik u stvarnom životu je ovčarska pudlica Bejli.

Sa potpuno belim licem, “mastiljavim” crnim nosićem i crnim ušima, Bejli neverovatno liči na legendarnog psa Snupija iz crtaća, prenosi People.

Izuzetno izražajno lice ovog jednogodišnjaka privuklo je pažnju ljubiteljima životinja na društvenim mrežama, pa je ovog simpatičnog psa za samo nekoliko dana zapratilo više od 145.000 obožavalaca.

Bejlijev meteorski uspon do slave podstakao je instagram nalog Doodle Dogs Club, koji je podelio fotografiju ove male ovčarske pudle pored snimka crtanog lika Snupija.

Mala ovčarska pudla je rezultat ukrštanja starog engleskog ovčara sa minijaturnom pudlom.

Obe rase su poznate po tome što su druželjubive i razigrane. Minijaturna ovčarska pudla naraste do visine od oko 45 cm i može težiti do 20 kilograma. Bigl je manjeg rasta i obično je visok 40 centimetara.

Snupi se prvi put pojavio 4. oktobra 1950. godine u crtanom filmu Čarlsa M. Šulca "Peanuts". Ovaj pas-intelektualac  je ljubitelj knjiga i pisac, kolekcionar dela likovne umetnosti i veliki poznavalac piva. Osim toga, njegova nezaustavljiva mašta pomaže da mu život bude sve samo ne običan. Ali nijedna imaginarna avantura ne može da se meri sa dremkom u njegovoj kućici za pse — i buđenjem uz zasluženu večeru koju specijalno za njega priprema vlasnik Čarli Braun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari