• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda divno detinjstvo: River raste sa pet nemačkih ovčara i najsrećnije je dete na svetu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica živi u domu sa roditeljima i pet "vučjaka" koji je bude i sa njom idu na počinak, sa njima se igra, "kraducka" hranu iz njihove činije, nosi predmete u zubima i hoda četvoronoške, čak i po barama

  • 1

Ovo je divna priča o odrastanju jedne devojčice sa psima kućnim ljubimcima.

Mala River živi u domu sa roditeljima i pet nemačkih ovčara koji je obožavaju i čuvaju od njenih najmlađih dana, prenosi Dodo.

Rajker, Koba, Kaj, Brena i Mika su Riverini nerazdvojni četvoronožni drugari koji je prate u stopu, baš kao i ona njih.

Kad se River rodila, roditelji su pse postepeno upoznavali sa devojčicom, dozvoljavajući da je onjuše i povremeno pripaze dok sedi u kolicima.

Kako je vreme prolazilo, Riverina majka je shvatila da se njeno dete ponaša kao pas! Devojčica se šetala unaokolo noseći stvari u ustima, igrala se sa vodom iz pseće činije, pa je čak i jela iz njihove posude sa hranom.

Kad je videla kako psi ulaze u kuću kroz pseća vratanca, i River je poželela da isto uradi, pa se provlačila kroz isti otvor. Majka ju je pronašla u trenutku kad se zavlačila u pseći boks: River je ušla unutra i samo mirno sedela.

Majka ove simpatične devojčice kaže da zna da ne vole svi psi da se igraju sa bebama. I to je u redu. Ali, River obožava pse, i oni nju, i sa njima se igra bez straha.

Kad idu u posetu prijateljima koji takođe imaju ljubimce, River se prvo pozdravlja sa četvoronožnim drugarima.

Dete koje odrasta u domu u kome žive i kućni ljubimci ne može imati loše detinjstvo, jer se od malih nogu uči empatiji, nežnosti i dobroti, kažu roditelji male River.

U potpunosti se slažemo sa njima!

Video: Štenci ugledali vlasnika i zavrteli repiće kao da će od sreće da polete: Ovo je video dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    30. mart 2023. | 19:18

    Ovo divno detinjstvo?! Ovo je uzas; i za reakciju socijalnih sluzbi i psihologa! Roditelji su, na zalost, neizlecivi, ali za ovo dete, mozda, jos uvek nije kasno!