• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majkl Džej Foks je ponosni vlasnik novog četvoronožnog prijatelja: "Blu, dobrodošla u novi dom!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Popularni 61-godišnji američki glumac podelio je srećnu vest sa obožavaocima i pratiocima na svom Instagram profilu, jer je, dve godine posle smrti voljenog psa Gasa, u njegov život došao novi kućni mezimac

  • 0

Majkl Džej Foks pokazao je svog novog psa Blu u divnoj objavi na svom instagram profilu.

Popularni 61-godišnji glumac pre nekoliko dana svojim obožavaocima na popularnoj društvenoj mreži predstavio je preslatko štene po imenu Blu.

Deleći svoju fotografiju, na kojoj drži Blu dok oboje gledaju u kameru, Foks je napisao:

„Hej, Blu, dobrodošla u tvoj novi dom!“

Njegova koleginica, glumica Džulijan Mur, oduševljena je malom Blu, a sreću zbog njenog dolaska u dom svog prijatelja potkrepila je rečima:

„O moj Bože!!! Tako je slatka!“, a Ali Ventvort pridružila se čestitkama napisavši: „Ovo je ludilo” Kakva prelepa devojka!”

Foksova 35-godišnja supruga Trejsi Polan na svom instagram storiju objavila je snimak male Blu koja se igra sa drugim psima i preko zabavnog klipa je napisala:

"Najbolji prijatelji!"

Michael J Fox Foto: Instagram/realmikejfox

Foksov novi ljubimac došao je u njegov dom skoro dve godine nakon što se oprostio od svog psa Gasa koji je uginuo aprila 2021.

Zvezda "Povratka u budućnost" tada je objavila tužnu vest fotografijom 12-godišnjeg psa na svom Instagramu.

„Gas - sjajan pas i odan prijatelj. Nedostajaćeš nam“, napisao je u naslovu.

Gas je bio odani pratilac Foksa u njegovoj borbi sa Parkinsonovom bolešću. U svojoj knjizi, Foks je nekadašnjeg ljubimca Gasa, mešanca nemačke doge i labradora nazvao „čudesnim psom“, jer mu je bio stalna podrška tokom njegovih zdravstvenih borbi.

"Nisam spasio Gasa", napisao je glumac. „Možete reći da je on mene spasao, ali je bio previše skroman da to kaže".

Michael J Fox Foto: Instagram/realmikejfox

U novembru 2020, Foks je na CBS, u specijalnoj emisiji "The Pet Project" govorio o tome koliko je Gas imao uticaja na njegov život.

„Bez obzira na vašu situaciju, bez obzira na to kako se osećate, pas je sa vama, uz vas, povezan je s vama i to osećate,“ rekao je Foks koji je 1998. obelodanio vest o svojoj bolesti.

Kad patite od hronične bolesti, ponekad instinktivno poželite da se izolujete i učinite svoj svet što manjim kako ne biste imali mnogo kontakata. Ipak, pas će vas otvoriti“, objasnio je glumac.

Za Foksa, Gas je igrao posebno važnu ulogu u njegovom životu kaa je morao ponovo da nauči kako da hoda, nakon operacije tumora kičmene moždine 2018. godine.

Gas ga je čekao ispred vrata kada se vratio kući iz bolnice u invalidskim kolicima.

„On je kružio oko invalidskih kolica i tiho lajao. Zatim je seo ispred mene i pogledao me, a ja sam mu kazao da će sve biti u redu", izjavio je tada Džej Foks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari