• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filmske nagrade “SAG 2023”: Uspeh Džejmi Li Kertis proslavili i psi iz jednog azila!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodela priznanja u Los Anđelesu nije prošla bez mnogih ekskluziva, između ostalih i kostimiranih četvoronožaca iz prihvatilišta “Paw works”, koji su pozirali u kopijama glumičine filmske garderobe

  • 0
Kostimirani pas Foto: Pixabay

U nedelju, 26 februara, glumica Džejmi Li Kertis briljirala je na dodeli SAG nagrada 2023. u Los Anđelesu.

Li Kertis je osvojila nagradu za sporednu žensku ulogu u filmu “Sve, svuda, odjednom”, ali i nagradu kao član najbolje glumačke ekipe u istoimenom ostvarenju.

Neprofitna organizacija “Paw works” poželela je da pokaže koliko ceni 64-godišnju glumicu.

Stoga je obukla svoje slatke četvoronožne štićenike u kostime.

Svi su oni bili mini replike garderobe koju je Džejmi nosila u svojim najpoznatijim filmskim ostvarenjima.

Magazin People prenosi da je „Kertis ranije radila sa organizacijom, odajući počast Beti Vajt i njenoj posvećenosti dobrobiti životinja, tokom segmenta “In Memoriam Oskara 2022”.

Džejmi je tada predstavila mešanku čivave “Mac & Cheese” koja je bila spremna za usvajanje.

Kako su izjavili u “Paw works”, nikad nisu pomislili da im je potreban pas obučen kao Kertis u filmu “Riba zvana Vanda”, ali su se predomislili!

Zaposleni u ovom prihvatilištu za zbrinjavanje napuštenih pasa čestitali su glumici na osvojenim priznanjima i odali priznanje dizajnerima koji su sašili majušne replike Džejmine filmske garderobe.

Tako je Zigi “odglumio” njen lik iz “Sve, svuda odjednom” i “Noći veštica”, Tilda je podsetila na “Izvađene noževe”, a Pom Pom na “Božić sa Krankovima”. Vinston je najavio “Istinite laži”, dok je Džekson prikazao Džejmi iz “Ribe zvane Vanda”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari