• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U potrazi za ljubavlju: Da li će Frenki usrećiti Cvetu?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon uginuća partnera Bada, guska slomljenog srca, zahvaljujući "ljubavnom oglasu", verovatno je pred odlukom izbora novog pernatog životnog saputnika

  • 0

Skladan par pernatih stanara lokalnog groblja Riversajd u Maršaltaunu u Ajovi pružao je zrake utehe onima koji su obilazili večne kuće svojih najmilijih.

Guska Blosom (Cveta) i njen partner Bad, iako su živeli na tako nepopularnom mestu, odavali su utisak sreće. Nažalost, posle nekoliko godina idile sa Badom, Cveta se pridružila onima koji su osetili bol zbog slomljenog srca, piše Dodo.

Prošle godine u avgustu, groblje Riversajd je objavilo da je Bad uginuo i ostavio ožalošćenu Cvetu.

Guska je svakodnevno sama lutala grobljem. U mesecima posle Badove smrti, izgledalo je da se nekako izborila sa gubitkom svog voljenog. Zaposleni na groblju dali su sve od sebe da se Cveta ne oseti zapostavljenom i usamljenom, pa su s njom stalno komunicirali i nudili joj poslastice.

Ipak, poslednjih nedelja stvari su se promenile.

Stiže doba godine kada guske biraju buduće doživotne partnere sa željom da zasnuju porodice. Čini se da se ovaj instinktivni nagon pojavio kod Cvete i otvorio ranu u njenom srcu.

Bada nema, ali ga je Cveta stalno tražila. U bezuspešnoj potrazi za svojom ljubavlju, ova tužna dama pronalazila je samo sopstvenu sablasnu senku.

Shvatajući kolika je njena čežnja za Badom, osoblje groblja odlučilo je da joj pomogne. Bada ništa nje moglo da vrati, ali se znalo da Cveta i dalje može da voli.

Bila joj je potrebna mala pomoć da pronađe novu romansu.

„Stiže proleće i prvi put Blosom nema partnera“, izjavila je Dori Tamen, glavna menadžerka groblja Riversajd.

"Ona je usamljena i potreban joj je partner."

Odlučna da pomogne tužnoj guski, Tamen je objavila neku vrstu ličnog oglasa, u nadi da će pronaći srodnu dušu za Cvetu.

Nedugo nakon objavljivanja oglasa, menadžerki groblja javila se lokalna porodica sa sličnom pričom: poželeli su da udome Cvetu, jer je sa njima živeo Frenki, usamljeni gusan udovac.

Potraga za novom Cvetinom ljubavlju uskoro bi mogla srećno da se okonča.

Baš juče - na Dan ljubavi - Blosom i Frenki trebalo je da se sretnu po prvi put.

Ostaje da sačekamo vesti o guskama slomljenih srca koje će, uz malo sreće, otkriti da su jedno drugom idealni saputnici za mnoge srećne godine koje dolaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari