• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jednouhi pit bul Bruno omiljenoj igrački uklonio uvo koje i njemu nedostaje!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bruno, pas iz Severne Karoline, sa svoje omiljene igračke, plišanog psa, otkinuo je levo uvo kako bi kao najbolji prijatelji bili potpuno isti

  • 0

Jednouhi pit bul iz Severne Karoline odlučio je da uradi nešto nesvakidašnje svom najboljem prijatelju, plišanom psu.

Bruno, pas sa jednim uhom, uklonio je uvo svojoj omiljenoj igrački plišanom psu, i to levo uvo koje i njemu nedostaje!

Bruno se odlučio na ovaj korak dok je boravio u SPCA Severne Karoline u okrugu Vejk.

Jednouhi pit bul iz Ralija u Severnoj Karolini otkinuo je levo uvo svojoj omiljenoj igrački, plišanom psu sa smeđim ušima. Igrom slučaja (ili možda namerno), Burno je sa igračke skinuo isto uvo koje njemu nedostaje, preneo je FOKS10 Phoenik. Organizacija za brigu o napuštenim životinjama SPCA, okruga Vejk, na svom fejsbuk profilu objavila je fotografije Bruna sa njegovim novim "najboljim prijateljem" i podelila priču pratiocima.

„Bruno je živeo na otvorenom, vezan lancem. Uvo mu je otkinuto kada ga je napao pas, a nije mogao da pobegne“, pisalo je u objavi SPCA.

Pit bul je teško živeo: ledene zime i vrela leta provodio je vezan na lancu, onemogućen da se skloni ili pobegne od svega što ga je mučilo ili bolelo.

Iz prihvatilišta za napuštene ljubimce kažu da je Bruno prijateljski raspoložen, uprkos teškoj prošlosti.

"On je veoma srećan i pun ljubavi, a njegov rep apsolutno nikada ne prestaje da maše. Lepo je vaspitan, umiljat i veoma pametan. Iako je preživeo težak napad i izgubio jedno uvo, on i dalje voli druge pse i svaku osobu koju sretne. Ima veliko srce i dušu koja oprašta."

Brunovu "odluku" da preuredi svoju plišanu igračku je otkrio jedan član SPCA kada je obilazio psa. Primetivši da je isto uvo koje nedostaje psu otkinuto sa igračke, radnik je snimio nekoliko fotografija i postavio ih na društvene mreže. To je promenilo Brunov život.

Objava Bruna i njegovog plišanog druga na Fejsbuku do sada je šerovana skoro 50.000 puta, što je pomoglo ovom pitbulu da pronađe usvojitelja.

Mnogi ljudi su komentarisali objavu i izrazili interesovanje da usvoje ovog pit bula. Zahvaljujući dovitljivosti, pas je postao toliko popularan da je "maksimizirao" broj usvojiteljskih molbi.

Nažalost, Brunu je nedavno dijagnostikovan srčani crv, te će do izlečenja ostati u SPCA.

Njegovi obožavatelji već doniraju sredstva za lečenje ovog psa koji će se posle oporavka zvanično preseliti u izabrani dom. Kako su izjavili u SPCA, on će biti kod hranitelja narednih nekoliko meseci, do izlečenja od srčanog crva. Čim se lečenje završi, Bruna će zvanično usvojiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari