• 1
 ≫ 

Pogledajte kako zlatni retriver ljubi šarmantnu kravu: Osećate li toplinu u srcu?

 ≫ 

Iako je dirljivi video snimak u kome pas Boris poljupcima pozdravlja "rogatu" drugaricu objavljen na TikToku 28. oktobra, već je dostigao neverovatnih 8, 9 miliona pregleda!

  • 1

Zlatni retriver jedna je od najdruželjubivijih rasa pasa na svetu.

Mladi Boris jedan je od ko zna koliko stotina miliona ovih pasa, ali ima svoj TikTok profil gde njegovi vlasnici emituju svakodnevne doživljaje i aktivnosti ovog zlatnodlakog lepotana.

Boris, koji izgleda veoma slatko sa crvenom zimskom kapom na glavi, do detalja je upoznat sa blagodetima farme na kojoj živi. Upućen je u svakodnevicu tamošnjih četvoronožnih stanara i mora da proprati sve inovacije. Jedna od tamošnjih krava prošlog meseca dobila je prinovu, a sve je objavljeno na TikTok nalogu koji Boris deli sa “zlatnim” bratom i sestrom, Darsijem i Lili.

Boris vodi računa o svojim prijateljima koji većinu vremena provode napolju. On čak nosi odgovarajući šešir kad ode da ih obiđe. Tada Boris dođe do ograde i sedne na stolicu odakle posmatra drugare, a potom se nagne da bi liznuo lice prijatejima koji mu uzvraćaju pozdrave.

„Čim me ugledaju, prilaze da bi se pomazili i dobili pokoji poljubac“, kaže Borisov narator u video snimku.

Najnoviji stanovnik farme je telence koje treba zvanično da upozna Borisa. Mama krava priprema “teren” za upoznavanje, a on strpljivo čeka da na listu prijatelja doda novog drugara.

Ovaj duhoviti video dostigao je neverovatnih 8,9 miliona pregleda od 28. oktobra, kada je objavljen. Osim tog podatka, još je važnija namena snimka koji treba da ukaže na veliku važnost socijalizacije među životinjama. Kad psi poput Borisa sreću životinje i doživljavaju nova iskustva dok su mladi, veća je verovatnoća da će s vremenom smireno i sa samopouzdanjem dočekivati nove buduće prijatelje u životnom okruženju.

Procenite sami iz VIDEO snimka koliko je prijateljstvo među životinjama dirljivo i iskreno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari