• 4
 ≫ 

Neustrašivi Sani: Pogledajte kako je mačak oterao kojota iz porodičnog vrta!

 ≫ 

Nekadašnji “uličar” pokazao je da ne voli da po njegovoj bašti tumara nezvani gost koji je “zdimio” pred ljutitim kućnim čuvarem

  • 4
Crno-bela mačka Foto: Pixabay

Postoji li neko ko će dovesti u pitanje hrabrost ovog mačka koji je oterao kojota iz njegovog doma u Arizoni?

Kako prenosi FOKS 10 Feniks, petogodišnji Sani nedavno je, oko dva sata ujutru, patrolirao dvorištem porodične kuće u kojoj živi. Crno-beli mačak, koji je nekad živeo na ulici, i dalje voli da se druži sa nekadašnjim drugarima i često jurca za plenom, izjavila je njegova vlasnica Keli Keler. To je Sani verovatno radio i tog jutra, kad je kamera Kelerovih usnimila usamljenog kojota kako luta po njihovom dvorištu. Iako manji rastom, Sani se neustrašivo prišunjao pustinjskom predatoru i pojurio ga tako srčano da je životinja pobegla glavom bez obzira.

„Nisam očekivala da ću to ikada videti na kameri“, rekla je Keler za FOKS 10. “Pretpostavljala sam da to i ko zna šta još radi u gluvo doba, ali jednostavno nisam očekivala da ću to videti. I bilo je neverovatno!“

Kojot Foto: Pixabay

Kojoti su uobičajeni na celom Američkom kontinentu i mnogi vlasnici kućnih ljubimaca su već imali susrete sa njima (jer, ipak žive u blizini njihovih prebivališta). To se naročito često dešava kada temperature počnu da padaju, pa se kojoti sele u urbanija područja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari