• 0
 ≫ 

Upoznajte četvoronožnu jutjuberku ČangAn: Ona je najkreativnija kuvarica na svetu

 ≫ 

Ako mislite da mace ne rade ništa osim što se izležavaju, pogledajte snimke ove vredne lepotice koja kuva kao pravi profesionalac

  • 0

Jesen je najberićetnije godišnje doba, sa izobiljem sočnih plodova i ponekad je teško odabrati najomiljenije povrće ili voće.

Međutim, pojedincima kao što je ova maca, to ne predstavlja nikakav problem, jer čitave godine imaju na raspolaganju sve moguće namirnice ovog sveta.

Kao jedna od zvezdica Jutjuba, junakinja Chef Cat ChangAn se bavi kulinarstvom još od 2019. godine i preporučuje jednostavne, ali preukusne obroke koje sama priprema. Nije joj teško da oljušti voće, da iscedi svež sok iz njega, da ga ukrasi kojekakvim šarenim detaljima i još da doda kockice leda. Specijalizovana je i za slatke i slane “kulinarije”: neumorno ih “slaže”, muti sladolede i cedi voće, uz obavezan “mjau” na kraju svakog snimka.

Samo pogledajte koktele, hladne poslastice, voćne sorbee i druge đakonije koje priprema ova “profi” kuvarica! Ona je toliko uredna da vodi računa da svaki mesec u godini ima svoje specijalitete. Na njenom meniju su i školjke koje su - zamislite - prepune bisera!

Da li i vaša mačka pokazuje afinitet prema pripremi zdravih i osvežavajućih poslastica?

Podelite sa nama snimke svojih kreativnih kućnih ljubimaca!

Video: Kada je ona prošetala modnom pistom svi su ostali bez teksta: Ovakvu mačku do sada niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari