• 1
 ≫ 

Pas lutalica ulepšao venčanje paru iz Brazila: Zalečili mu bolesnu šapu, pa odlučili da ga udome

 ≫ 

Mladenci su bili presrećni što mogu da udome ljubimca koji im je došao na njihov najbitniji dan

  • 1
Tamiris Muzini i Douglas Vieir Robert Foto: Instagram/caramelodejesus

Iako su upravo mladenci ti koji treba da budu zvezde na svom venčanju, ovog puta svu pažnju ukrao je neočekivani gost, a koji je zatim postao i član njihove porodice.

Koliko god je dan venčanja brazilskog para Tamiris Muzini i Daglasa Roberta bio poseban, toliko je postao upečatljiviji onog trenutka kada su upoznali svog novog prijatelja.

Naime, pas je na posed gde se održavalo venčanje stigao još pre ostatka gostiju, a iako im je bio presladak, organizatorka veenčanja Huandra i kumovi mladenaca probali su da smisle način kako će gosti ući u crkvu.

Dolaskom automobila s mladenacima, odmah je dotrčao "pred" mladu, a zatim je ispratio do ulaza u crkvu, čime je odmah osvojio njeno srce. Smestio se na ulaz, mirno čekajući da se ceremonija završi.

Iako mu je jedna šapica bila povređena, u trenutku kada su mladenci izašli iz crkve, on je odlučio da ih veselo pozdravi. Preslatko stvorenje odmah se našlo u centru pažnje, a to je bio trenutak kada su mladenci znali da žele da ga udome.

Huandra, koja je inače i volonterka u udruženju za zaštitu životinja raspitala se da li postoji mogućnost da je pas već nečiji, ali ubrzo nakon što je saznala da ljubimac nema svoj dom, bilo je jasno šta će da učine.

Mladenci su bili presrećni što mogu da udome ljubimca koji im je došao na njihov najbitniji dan. Odmah su ga odveli veterinaru, kako bi zalečili njegovu slomljenu šapu, a dobio je i sve neophodne lekove.

Par se od tada od svog ljubimca ne odvaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. jul 2022. | 07:23

    Tako i treba!Sve krenulo kako valja,neka su zivi i zdravi i puno dece imali🥰