• 0
 ≫ 

Pas ubijenog poslanika pobedio na takmičenju: Ljubimca prijavio nedugo pre nego što će stradati

 ≫ 

Trogodišnji pas je nosio bandanu na kojoj je pisalo "Sautend na moru", u čast Dejvidove dugogodišnje borbe da ovo mesto postane grad

  • 0
buldog pas ilustracija

Foto: Unsplash/ Ilustracija

Francuski buldog, britanskog konzervativca Dejvida Ejmsa, koji je nedavno ubijen, osvojio je titulu vestminsterskog psa godine. Ejms je prijavio svog psa, Vivijen, pre strašnog incidenta u kojem je izgubio život.

Organizatori takmičenja, kinološko društvo i društvo za zaštitu životinja "Dogs Trus", izjavili su da je Vivijen bila dostojan pobednik.

 

 

 

Nakon strašnog napada na Ejmsa, 15. oktobra, njegove kolege su pozvale javnost da glasa za Vivijen, u sećanje na stradalog političara.

- Danas odajemo počast pokojnom godpodinu Ejmsu, za sve što je učinio za dobrobit pasa i nadamo se da ćemo uspeti da nastavimo da činimo dobro za pse i u godinama koje dolaze - rekao je predsednik kinološkog društva, Mark Bizli.

Trogodišnji pas je nosio bandanu na kojoj je pisalo "Sautend na moru", u čast Dejvidove dugogodišnje borbe da ovo mesto postane grad, u čemu je i uspeo.

Njegovi psi su bili redovni na ovom takmičenju, a on ih je prijavljivao preko 10 puta.

Video: Ljudi ga pronašli povređeno i samo usred nedođije: Izmučeno štene vapilo za pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari