• 0
 ≫ 

Baka prijavila da joj je nestao pas, posle dva dana doživela je potpuni šok

 ≫ 

Čitav komšiluk je tragao za psom, koji se, sasvim slučajno, "zagubio" u kući

  • 0
Koker Španijel Foto: Pixabay

Jedna baka iz Velike Britanije ostala je u potpunom šoku kada su psa, čiji je nestanak prijavila, pronašli u njenoj kući.

Gospođa (93) pozvala je policiju kada se njen pas Tobi nije pojavio izvesno vreme. Policija je otišla do njenog doma u Derbiširu da bi proverili bakino stanje i pokušali da saznaju šta se desilo sa psom.

Dok je policajac ispitivao baku kad i gde je poslednji put videla Tobija, baki je ispalo nešto na pod, a kada su se sagli da podignu predmet sa pod, ispod naslonjača su primetili njuškicu i dva oka.

Ispostavilo se da se pas zavukao pod glomaznu fotelju i tu zaglavio. Policajac je odmah sklonio fotelju i napolje izvukao psa koji je bio veoma žedan i gladan.

- I Tobi i gazdarica su bili presrećni što su ponovo zajedno. Starici je bilo vidno lakše kada je videla da je pas dobro - rekao je Tomi Vud, policajac koji je intervenisao.

On kaže da su članovi porodice, komšije i prijatelji po kraju tragali sa izgubljenim Tobijem, te da su strahovali da se psu dogodilo ono najgore.

Video: Pas, dve mačke i sedam ježeva: Ovo nije basna već jedna luda družina u Ksenijinoj kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari