• 3
 ≫ 

Ovaj čovek šeta gradom sa guskama Jašom i Dašom: Još je luđe što ga treća čeka kod kuće

 ≫ 

Neko šeta pse i mačke, a Anton guske i to dve

  • 3

Žitelji ruskog grada Čeljabinska svakodnevno viđaju prizor, koji bi za neke bio čudan, a na koji su oni već odavno navikli. Kada lokalni električar, Anton Mašukov prošeta kroz centar sa svoja dva ljubimca, deca se oduševe, a odrasli razneže.

Dok neko za mezimce bira pse, mačke ili papagaje, drugi pak idu korak dalje, baš kao i Anton.

Njegova priča je počela dok je bio dete i pomagao baki oko uzgoja pilića. Zahvaljujući njoj je zavoleo živinu. Kada je nekoliko decenija kasnije poželeo da nabavi kućnog ljumbimca odlučio je da nabavi guske.

- Shvatio sam da je nezahvalno gajiti piliće ili patke, jer prave nered i jedu puno, a guske su lepe i lepo vaspitane. One su tako harizmatične životinje i imaju karakter- rekao je Mašukov.

Ovaj Rus je kupio tri ptice, Mašu, Jašu i Dašu za koje je opremio posebne sobe u svom stanu.

Brižni vlasnik svoje guske, između ostalog, redovno izvodi napolje. Za sada u šetnju ide samo sa Jašom i Dašom, pošto Maša inkubira jaja te ostaje kod kuće.

Prema Antonovim rečima Jaša i Daša razumeju njegove komande, pa se na ulici ne udaljavaju od njega i uredno čekaju zeleno svetlo na semaforima.

Ovaj interesantni video pogledajte na početku teksta.

Video: Pudla postala glavna atrakcija: Za nedelju dana naučila da vozi trotinet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari