• 0
 ≫ 

Tužna priča sa srećnim krajem: Panter Luna dobila je divan dom i rotvajlera za najboljeg prijatelja

 ≫ 

Ipak, njena vlasnica i dalje radi na njenom oporavku

  • 0

Panter Luna, udomljena je nakon što ju je dan posle rođenja, majka odbacila i prestala da hrani. Zaposleni putujućeg Zoološkog vrta u kom se rodila, nisu na vreme primetili njenu neuhranjenost što je dovelo do loših posledica po Lunino zdravlje.

Prvenstveno su planirali da je prodaju, a onda su kontaktirali devojku koja ima iskustva u odgoju puma, a koja je živela u blizini ovog vrta. Tako je, osam dana nakon rođenja, Luna dobila svoj novi, topli dom i adekvatnu negu stručnjaka.

Nažalost, njeno zdravlje se veoma sporo poboljšava ali ide ka uspehu. Ona ima propisanu dijetu i određene fizičke aktivnosti, a vlasnica joj svakodnevno daje lekove i potrebne suplemente.

Stekla je i najboljeg prijatelja - rotvajlera i njih dvoje su postali nerazdvojni još od prvog dana. Svakodnevno uživaju u zajedničkim avanturama i igrama bez kraja.

Plan je da Luna za sada ostane kod svoje vlasnice, dok se njeno zdravlje potpuno ne rehabilituje. Nakon toga, nisu sigurni da li će i dalje biti ovde ili će je pustiti da živi život kakav bi njena vrsta trebalo vodi.

Pogledajte video na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari