• 1
 ≫ 

Utoplite vaše ljubimce sa stilom: Modna kreatorka Tatjana plete divnu odeću za vaše krznene drugare

 ≫ 

Njeni ''Razdragani šeširi'' izmamiće osmehe prolaznika i sačuvati zdravlje vašeg psa

  • 1

Tatjana plete i dizajnira odeću za pse koja je pokupila simpatije širom društvenih mreža.

Njena prva kreacija, bile su pletene kape veselih boja, koje je nazvala ''Razdragani šeširi'', a koje je isplela kako bi svoje pse zaštitila od hladnoće.

Obzirom da živi u Sibiru gde su temperature izuzetno niske, ona vrlo dobro zna koliko je važno dobro utopliti ljubimce.

Jednom prilikom kada je svoje pse izvela napolje, desilo joj se da su se od hladnoće smrznuli i tako ''zaleđeni'' pali na pod.

Dobro je znati da su kućni ljubimci takođe podložni prehladama, pogotovo u zimskom periodu. Naši krzneni drugari, mnogo teže podnose prehlade i viruse od nas, s toga moramo dobro brinuti o njima kako bismo sprečili njihovo razboljevanje.

Tatjana u početku nije planirala da prodaje i plete odeću po narudžbini, jer bi to za nju bilo previše posla i odgovornosti ali su je želja njenih pratilaca i velika potražnja, ipak naveli da promeni mišljenje.

Pored pletenih kapa sa ušima, Tatjana pravi i kombinezone ali i čizmice za pse koje su veoma udobne. Prolaznici se uvek okrenu i nasmeju kada vide malog psa sa kapom u neon boji.

Pogledajte kako izgledaju psi u njenim kreacijama u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari