• 2
 ≫ 

Da nije bilo ove lepotice kamila bi završila kao ručak: Ovo je priča o neverovatnom prijateljstvu

 ≫ 

Natalija je spasila petnaestogodišnju kamilu od sigurne smrti, a sada su nerazdvojne

  • 2

Stanovnica Krima Natalija Kurlasova spasila je bolesnu petnaestogodišnju kamilu po imenu Barik.

Natalija je prvi put videla Barika na Avitu i odlučila da ga odvede na svoj ranč da bi iznenadila decu. Međutim, nakon što ga je videla, postalo je jasno da je Barik, koji je celog života vodio turiste na planinu Ai-Petri, bio u jako lošem stanju i nije mogao da hoda.

Kako je Barik bivao sve gore, njegova sudbina je bila da završi u mesnoj industriji, ali je Natalija rešila da ga otkupi i preveze u svoj dom.

U početku je bio jako nepoverljiv, i nije želeo da jede iz ruke, a sada obožava da se mazi, voli ljude i ima prijatelja psa Arčija sa kojim se igra po ceo dan.

Iako su njegovi lekovi jako skupi, sredstva su sakupljena uz pomoć dobrih ljudi, i Natalija se nada da će mu to produžiti život.

Zbog stanja njegovih nogu on mora da šeta svaki dan. Iako pruža veliki otpor, Natalija uspeva da ga prošeta, ali za šetnju od 7 minuta potrebno im je 2 sata jer većinu vremena Barik stoji.

Ai zahvaljujući Natalijinoj upornosti i ljubavi, on je svakim danom sve bolje.

Video ovog predivnog prijateljstva možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari