• 0
 ≫ 

Pas vraćen vlasnicima nakon 6 godina potrage: Pogledajte toliko čekani susret

 ≫ 

Čivava je ukradena iz dvorišta porodice Vaskez u San Antoniju, država Teksas

  • 0
Čivava nestala pre 6 godina Čivava nestala pre 6 godina / Printskrin: YT/Humane Society of Broward County

Čivava po imenu King vratila se svojim vlasnicima šest godina nakon što su je ukrali, prenose američki mediji. Pas je nestao u Teksasu, a ponovo je pronađen na Floridi.

Njega je 25. oktobra u jedno udruženje za brigu o životinjama donela neimenovana žena, rekavši da zbog svoje bolesti više ne može da brine o ljubimcu.

Kazala je kako ga je pre šest meseci kupila od prethodnog vlasnika. Ipak, pravi Kingovi vlasnici otkriveni su nakon što je osoblje udruženja shvatilo da je mikročipovan. Saznali su da se on vodi kao nestao već šest godina.

Čivava je ukradena iz dvorišta porodice Vaskez u San Antoniju, država Teksas. Čim im je javljeno da je njihov pas pronađen, oni su seli u kola i punih 19 sati vozili do Floride kako bi se sa njim ponovo ujedinili. 

- Bilo je mnogo suza i zagrljaja. Porodica je presrećna što je King opet sa njima. Nikada nisu izgubili nadu - rekli su iz udruženja Humane Society.

Video: Večita dilema: Srećni pas ili živahno prase?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari