• 2
 ≫ 

Prizor koji je mnoge rasplakao: Neutešna mačka na grobu svog vlasnika

 ≫ 

Maca Nana posećuje grob preminulog vlasnika već dve godine

  • 2

Ova maca već dve godine posećuje grob preminulog vlasnika.

Kažu da su malezijska maca Nana i njen vlasnik  bili posebno povezani a tome svedoči i prizor neutešne mace koja svaki dan sa porodicom odlazi do spomenika.

Ona tamo provede po nekoliko sati, ležeći na zemlji gde je sahranjen njen vlasnik.

Mnogi smatraju pse za najvernije kućne ljubimce, ali ovaj primer dokazuje suprotno.

Kćerka preminulog vlasnika, Norazlin Mod Nozi, rekla je da je maca  počela da posećuje grob od prvog dana nakon smrti njenog oca.

U svakom slučaju, složižemo se da je veza koju ostvarimo sa našim krznenim prijateljima prijateljstvo za ceo život i nakon toga.

Video pogledajte na početku ovog teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. oktobar 2020. | 16:52

    Zivotinju ne mozes prevariti, oseti loseg coveka. Ljubav koju od njih mozes dobiti, odanost i vernost u ljudskom rodu je tesko naci.

  • Zalosno

    5. oktobar 2020. | 14:06

    Zivotinje su danas bolje od mnogih ljudi. Covek ce vam uciniti zlo bez ikakvog razloga,dok zivotinja a posebno pas nikada nece. Pas cim oseti loseg coveka ili prozre njegovu nameru laje,a napada ako oseti da mu je gazda u opasnosti. Pas naseg sina maltezer,toliko se raduje nama a posebmo sinu kada dodjemo. Skace na nas,raduje se a neki ukucani i ne obracaju paznju da ste stigli. Cesto puta se desilo da zivotinja od tuge za gazdom ugine,toliko pate a deca,supruznik.....ma kakvi