• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premium Pet slavi 4. godine postojanja

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premium Pet lanac prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, 26. oktobra proslavlja četvrti rođendan uz slavljeničkih 20% popusta na sve, u svim Premium Pet prodavnicama

  • 0
Premium Pet Foto: Promo/ Milica Došen

27. oktobra u Knez Mihajlovoj organizovaće se i rođendanski Pet Festival, koji će 11 put za redom obradovati vlasnike kućnih ljubimaca uz udomljavanje, reviju, takmičenje i nagrade.

Premium Pet je nastao kao ideja tima ljubitelja životinja, grupacije PlusPlus, regionalnog veleprodajnog lidera koji odgovorno već 24 godine doprinosi kvalitetnijem životu kućnih ljubimaca.

Od prve Premium Pet prodavnice, koja je otvorena oktobra 2020. godine u Galeriji, Premium Pet tim uvodi nove standarde u razumevanje nege ljubimaca, pružajući sveobuhvatna rešenja za dobrobit životinja kroz savetovanja i proizvode, ulažući znanje i iskustvo u podizanje svesti o odgovornom vlasništvu. Pored obučenih prodavaca i veterinara, u svakoj od 55 Premium Pet prodavnice u Srbiji i Sloveniji, svim vlasnicima kućnih ljubimaca na raspolaganju su i savetnici za ishranu koji će preporučiti najbolje za svakog ljubimca.

Premium Pet Foto: Promo/ Milica Došen

Premium Pet kao jedan od vodećih trgovinskih lanaca za ljubimce najavljuje ekspanziju u okviru koje nas očekuje otvaranje još maloprodajnih objekata u Srbiji i Sloveniji, ali i brojnih drugih projekata koji će doprineti odgovornom vlasništu.

Premium Pet Foto: Promo/ Milica Došen

U Premium Pet asortimanu, može se pronaći više od 17.000 proizvoda za različite namene za svakog ljubimca. Kao jedna od vodećih prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, ova kompanija je organizovala više od 50 udomljavanja, redovno organizuje i besplatne edukacije i seminare o adekvatnom držanju i odgoju pasa, mačaka i kunića u saradnji sa brojnim stručnim kadrom, kao i sa Fakultetom veterinarske medicine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sedma specijalizovana izložba belgijskih ovčara u Beogradu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari