• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glad i iscrpljenost bili jači od života: Uginula ženkica pekinezera pronađena u plastičnoj kesi u Beogradu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veterinar je kompletno zbrinuo iscrpljenu ženkicu, ali ova mala duša nije imala snage da nastavi da živi

  • 2
Pas ostavljen u kesi Foto: Fejsbuk/Izgubljeni i naženi ljubimci u Beogradu/Privatna arhiva

"Kuca nije izdržala, nažalost je preminula", poslednja je objava o pekinezeru koji je pronađen u plastičnoj kesi u Beogradu, a vest o njemu objavljena je na Fejsbuku, u grupi Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu.

Često je smrt jača od života, pogotovo u slučajevima poput ovog: pekinezer koji je nađen u kesi kod Industrije motora Rakovica u Beogradu uginuo je i pored napora veterinara da mu spase život.

Pod pretpostavkom da je psu povređena kičma, autor posta koji je pronašao kucu odveo je kod veterinara. Konstatovano je da pekinezer nema povredu kičme, već je malaksao od gladi. Pas nije jeo nedeljama i bio je potpuno anemičan. Veterinar je izjavio da je pas zdrav i da će mu biti potreban duži oporavak.

Pas je dobio infuziju, vitamine i ostale potrebne medikamente i preparate. Ipak, i dalje je bio veoma slab, jer je izgubio mnogo krvi budući da su ga buve gotovo uništile.

Očišćena od buva, okupana i veterinarski zbrinuta, ova mala ženka otišla je u privremeni dom da se oporavi od trauma, gladi i gubitka krvi i da potom bude udomljena kao voljeni ljubimac.

Nažalost, nije dočekala tu sreću i bolji život.

Uz žaljenje što je još jedan život ugašen, podsećamo bivšeg vlasnika da je ubio nevinog psa koga je sam doveo u dom.

Objavu o nesrećnoj pekinezerki možete pročitati OVDE.

Spavaj, draga kuco, sada te više ništa ne boli.

(Fejsbuk Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Devojka pokušala da šutne psa, vlasnik došao i počeo da je bije: Šta biste vi uradili?

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    29. avgust 2024. | 13:44

    Ja bih ovakve, poput ove žene, smeštao na višegodišnje robije. Kamera lepo sve snimi i to je to. Jedno je samoodbrana a drugo šutiranje životinje koja je bezopasna i ovako mala. Da takve stvari postoje, i to ne samo u ovom primeru, ne bi bilo potrebe da narod uzima stvar u svoje ruke, da se sveti, da sprovodi neku svoju pravdu. Zakon, sistem, država kako god to treba da rade ali prosto ne rade...Mi smo se baš onako uživeli u ulogu i glumimo kao neku najveću demokratiju.

  • Mile

    29. avgust 2024. | 13:42

    Znači nije ni u privremeno domu dobro brinuto o njoj.