• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počivaj u miru, Medo: Zlostavljan, izgladnjivan u valjevskom podrumu, spao je na 16 kila i tiho se ugasio

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanemareni pas živeo je podrumu, na parčetu hleba koji je dobiijao nedeljno, oboleo od upale pluća i uginuo, moleći za pomoć

  • 2
Pas Meda Foto: Fejsbuk/Vidjeni, izgubljeni, pronadjeni, povredjeni psi/Privatna arhiva

Meda je zaspao zauvek.

Objava poput stotina drugih koje nažalost svakodnevno čitamo na društvenim mrežama i jedna od onih posle koje se osećamo poniženo i ljutito, jer nismo mogli da pomognemo. Posle ovakvih priča tražimo spas u suzama i oproštaj zbog Nekoga ko ovo dopušta i samo gomila brojeve...

Na Fejsbuku, u grupi Vidjeni, izgubljeni, pronadjeni, povredjeni psi objavljena je priča o jednom Medi koji je otišao iza duge.

Kako piše u ovoj pretužnoj objavi, Meda nije pronađen na vreme. Niko nije slutio da je zatvoren u podrumu, na golom betonu.

Meda je zlostavljan otkako je ugledao svet. Nad njim se iživljavao neko ko je dopustio i da dobije upalu pluća, izgladnjivao ga je i tako ubrzao da se "istopi" i osvane na samo 16 kilograma.

Od Mede su ostale samo oči koje mole za pomoć.

Meda je hranjen hlebom, i to samo jednom nedeljno. Neko ko je sve ovo gledao sa strane usudio se da dopusti savesti da proradi. Ali, Meda već tad nije mogao da stoji. padao je, pridizao se i nemoćno se vraćao na zemlju.

Uz zahvalnost veterinarima iz ambulante "Mar Vet", posebno jednom Nikoli koji je danima bdeo nad živim Medinim lešom i pazio ga kao malo dete, ne odustajući od njega sve dok mu je srce kucalo, Medin spasilac uputio je zlostavljaču dve-tri poruke.

Mi vam prenosimo objavu u celini.

Počivaj u miru, Medo, sada te ništa ne boli.

(Fejsbuk/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    9. avgust 2024. | 12:11

    Zelim zlostavljacu da zavrsi isto kao jadni medo. Za zivotinje,decu iako sam emotivac,mucila bih zlostavljace slabijih od sebe na najgori nacin bez trunke milosti

  • Milena

    9. avgust 2024. | 14:29

    Gospode dragi,srce mi je puklo na pola💔💔💔💔💔tugo bozija,sta rade jadnim zivotinjama!?