• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apel za pomoć psećoj porodici na Moravi: Tek rođeni štenci u opasnosti, poješće ih gladne životinje lutalice

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama jaza stalno premešta svoju decu koja lako mogu da postanu obrok psima lutalicama iz nedođije između Kraljeva i Vrnjačke Banje

  • 0
Štenci Foto: Fejsbuk/Viđeni, izgubljeni, pronađeni, povređeni psi

Nedavno je na Fejsbuku, u grupi Viđeni, izgubljeni, pronađeni, povređeni psi osvanula objava o maloj i nesrećnoj porodici pasa prepuštenih samim sebi i varljivoj sreći.

Kako je objavljeno, mama jaza se okotila na Moravi, inače "omiljenom" mestu na kome meštani okolnih sela izbacuju pse kojima dopuštaju nekontrolisano razmnožavanje.

Na mestu gde se nalaze, psi će teško preživeti.

Mama kuca stalno premešta svoje štence kojima preti opasnost od mnogih novoizbačenih pasa, jer bi u nastupu gladi mogli da pojedu ove bebe.

Zato autor objave moli dobročinitelje da se hitno jave i preuzmu pse, ukoliko imaju prostora, želje, volje i mogućnosti da pomognu.

Autor posta obaveštava da se ne javljaju oni koji bi preuzeli pse na nekoj pumpi ili putu, jer želi da se uveri u to da će majka sa bebama biti dobro zbrinuta.

Psi se trenutno nalaze u "nedođiji između Kraljeva i Vrnjačke Banje".

Objavu prenosimo u celini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mali Snupi je posetio Telegraf: Preslatki crni pas koga je Nikola iz Srbobrana spasao

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari