• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na parkingu u novobeogradskom bloku 45 nađena teško povređena mačka: Traži se vlasnik, maca u kritičnom stanju

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretpostavlja se da je životinja pala sa terase, jer ima teške povrede, ali je veterinarski zbrinuta, zahvaljujući porodici koja trenutno budno bdi nad njom i nada se oporavku

  • 1
Povređena mačka Foto: Fejsbuk/Izgubljeni i nađeni kućni ljubimci u savskim blokovima

Radoznalost kućnih ljubimaca, obično mačaka, često dovodi do nemilih događaja, pogotovo ako žive u domovima u visokim zgradama. A kad se u kombinaciji nađu mačija ljubopitljivost i vlasnikova nesmotrenost, onda se desi ono što se dogodilo juče u novobeogradskom bloku 45, gde je, na parkingu ispred jedne zgrade, pronađena mačka koja je najverovatnije pala sa nečije terase.

Ova vest objavljena je u mnogim fejsbuk grupama, a jedna od njih je Izgubljene/nađene kuce i mace Balkan.

Povređena mačka, nađena na parkingu ispred zgrade u Ulici Jurija Gagarina, odmah je odnesena kod veterinara, dobila je analgetike i trenutno se nalazi u stanu jedne porodice čija je kćerka pronašla nesrećnu mačku, piše u objavi na Fejsbuku.

Mačka je u kritičnom stanju.

Međutim, priča o povređenoj mački na ulici liči na jednu od mnogih sličnih priča koje se nažalost često završe uginućem životinje kojoj niko ne pomogne.

Ovog puta, jedna divna mlada dama rešila je da bude drugačije, a zahvaljujući njenoj plemenitoj majci, mačka je brzo odnesena na pregled.

Povređena mačka Foto: Fejsbuk/Izgubljeni i nađeni kućni ljubimci u savskim blokovima

Dok svi čekaju dobre vesti o macinom oporavku, mnogi ljubitelji životinja pozdravljaju plemenit gest novobeogradskih dama i nude pomoć u plaćanju veterinarskih troškova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Amputirali mu zadnje šapice, a uskoro će i prednje: Vlasnici odbacili mačka zato što je bolestan

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоца

    13. jun 2024. | 12:29

    Даће Бог да се маца опорави и врати својим људима.