• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treći Festival uličnih pasa u Beogradu: Uz tradicionalni program i novitet - joga sa ljubimcima

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omiljeni susreti ljubitelja i vlasnika pasa - Festival pasa svih rasa - Ulični psi - biće održani na Kalemegdanu od 14. do 16. juna

  • 1
Festival uličnih pasa Foto: Festival uličnih pasa/LiveProduction

Omiljeni događaj Beograđana ponovo na Tvrđavi: treći po redu Festival pasa svih rasa - Ulični psi - biće tradicionalno održan na Kalemegdanu od 14. do 16. juna 2024. godine.

I ove godine posetioci će uživati u sadržaju koji nudi više od 30 izlagača iz Pet industrije. Posetioce i njihove ljubimce očekuju razne aktivnosti: od saveta veterinara, preko hrane i (ne)obaveznih aksesoara do kozmetičkih preparata.

Pas je član porodice, pa se na ovom festivalu skreće pažnja na važnost odabira adekvatnog ljubimca, načina na koji se oni gaje i kakav je njihov uticaj na naše živote. Udomljavanje je još jedan važan segment brige o životinjama, pa će tokom sva tri dana manifestacije posetioci moći da udome životinje koje su spasili naši prijatelji iz "Veterine Beograd" i "Animal Rescue Serbia". Kao i dosad, na manifestaciji Festival uličnih pasa očekuju se neizostavne radionice o pravilnom ponašanju i ophođenju prema životinjama.

Festival uličnih pasa je pravi porodični događaj čiji je glavni pokretač ljubav. Stoga pozivamo ljubitelje i vlasnike pasa da dođu u što većem broju, da zajedno vrtimo repićima po Kališu!

Organizatori garantuju sjajnu zabavu na raznim aktivnostima kao što su temptation izazov, grooming trendovi, veterinarski saveti, kozmetički proizvodi za negu ljubimaca i priprema psa za takmičenja, a na Festivalu će biti predstavljena i joga sa psima!

Zahvalni smo na podršci JKP Tvrđava Beograd i Opštini Stari Grad koji su, kao i prethodnih godina, prepoznali značaj ove manifestacije.

Psi obogaćuju život i donose radost, stoga verujemo da će svi posetioci uživati u ovom društveno–odgovornom i ujedno zabavnom festivalu.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Čekamo vas na Kalemegdanu od 14. do 16. juna!

(G. Bugarčić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ulični psi kao glavni glumci na televiziji i to sve zahvaljujući jednom Indijcu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    4. jun 2024. | 15:01

    "sa ljubimcima" - ЗНАЧИ ипак нису улични?...