• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li monstruoznije od ovoga: Psa vezali za šine i ostavili da skonča, mašinovođa na vreme zaustavio voz

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko ima mrzitelja pasa u Srbiji (i šire) najverovatnije nikad nećemo saznati, ali metode kojima se iživljavaju nad nemoćnim četvoronošcima su više nego svirepe, poput ove koja je navodno zabeležena u Beloj Palanci

  • 2
Pas na železničkim šinama Foto: Shutterstock/Volodimir Bazyuk

Ne može da prođe dan, a da se na društvenim mrežama ne pojave objave koje nas nateraju da se iznova zapitamo u kakvom vremenu i među kakvim ljudima živimo.

Jer, kad se ljudi prema ljudima ponašaju kao vukovi, treba li uopšte pisati o tome kakve su im namere i postupci prema slabijim vrstama?

Jer, juče je na Fejsbuku, u grupi Stop masakru nad životinjama osvanula objava koja je učinila da zadrhte čak i najtvrđa srca.

Naime, u Beloj Palanci, na jednom delu železničke pruge, neko je na šinama vezao nemoćnog psa i ostavio ga na milost i nemilost sudbini.

Sreća je ovog puta bila na strani psa, jer je, kako piše u objavi, mašinovođa na vreme ugledao životinju i zaustavio je voz.

Pas je odvezan i sklonjen na sigurno.

Prenosimo objavu sa Fejsbuka, a komentare ne želimo da - komentarišemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beti Bup

    23. april 2024. | 15:06

    Pitajte tu decu gde su im pradedovi i dede bili 1943 i 1993. Moje ne bi ni pomislilo na to jer nedam ni pauka ubiti. A skoro svaki dan pravim drustvo nekoj kuci koja place pred ducanom i ceka gazdu. Nekidan sam se i sama rasplakala od kucine tuge.

  • Laura

    23. april 2024. | 15:02

    Monstruoznije - moze. Da bude ljudsko bice. Ndrangeta, Cosa Nostra, Narko karteli, sve se moze kod nas naci. Otkud nezaposlenoj osobi sa 4 osnovne auto od 150 hiljada Eura? Stanovi, putovanja, luksuz na sve strane?