• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuniću potrebna pomoć: Gornji zubi mu rastu nagore i povređuju oči, zeka trpi užasne bolove

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalista za egzotične životinje sa Veterinarskog fakulteta iz Beograda očekuje dolazak ovog malog bolesnika kome je neophodna hitna operacija

  • 0
Oboleli kunić Foto: Facebook/Privatna arhiva/Mia Lazović

Nije praksa da se na Fejsbuku, u grupama koje plasiraju vesti o povređenim, napuštenim i pronađenim kućim ljubimcima, pojavi i objava ovakvog tipa, ali je prenosimo u celini, jer je zaista hitna i zahteva brzo angažovanje ljubitelja životinja.

Reč je o objavi koja je postavljena u grupi Viđeni, izgubljeni, povređeni i povređeni psi, a odnosi se na jednog bolesnog kunića.

Oboleli kunić Foto: Facebook/Privatna arhiva/Mia Lazović

Kunić nije dobro, jer mu gornji zubi rastu nagore i pritiskaju očnu jabučicu čime mu povređuju oči, ustanovljeno je na rendgenskom snimku. Žena koja trenutno brine o kuniću kaže da su veterinari posavetovali da životinju odnese na Veterinarski fakultet u Beogradu kod veterinara specijalizovanog za egzotične životinje. Rendgen, bris i terapije su plaćeni zahvaljujući ovoj dobrotvorki, ali je sada potrebna pomoć da se kunić transportuje u Beograd.

Kako je objavljeno u postu, veterinar je zakazao pregled za ponedeljak 8. april i najverovatije će biti potrebna hirurška intervencija.

Kunić trpi jake bolove i njegovo stanje treba podhitno da se sredi.

Apelujemo na ljude dobre volje da izađu u susret dobročiniteljki koja pomaže kuniću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari