• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otvoreni dan" u Nišu: Poslednja subota marta u znaku druženja sa napuštenim psima

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Mediana" i Udruženje "Pit" u subotu 30. marta od 11 časova organizuju posetu prihvatilištu pasa u okviru Gradske deponije

  • 0
Psi udomjavanje Foto: Shutterstock/Savitskaya Iryna

Javno komunalno preduzeće "Mediana" i Udruženje "Pit" u subotu 30. marta od 11 časova organizuju "Otvoreni dan" za posete prihvatilištu pasa u okviru Gradske deponije.

Tradicionalno, poslednja subota svakog meseca u gradu na Niša rezervisana je za "Otvoreni dan" gde građani, deca, roditelji i svi ljubitelji životinja dolaze na druženje sa nekadašnjim kućnim ljubimcima koji su imali nesreću da završe na ulici i sada su prepušteni brizi Grada Niša.

"Otvoreni dan" organizuje Javno komunalno preduzeće "Mediana" u saradnji sa Udruženjem "Pit" u prihvatilištu za pse u okviru Gradske deponije bb, dana 30.3. sa početkom u 11 časova.

Posetioce očekuje mnogo iznenađenja i nadasve druženje sa divnim krznenim drugarima, prenose Niške vesti.

Ovo je još jedna tradicionalna manifestacija koja se održava sa ciljem promovisanja humanog ponašanja prema napuštenim životinjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari