• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Oskar, pas koji je preživeo svoje ubistvo na Balkanu

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad god pomislimo da zlo ima granicu i da ne može biti gore, demantujemo sami sebe čitajući vesti: nova objava koja kruži Fejsbuk profilima i grupama pokazuje koliko um čoveka može da bude bolestan i pomračen

  • 0

Kad god pomislimo da zlo ima granicu i da ne može biti gore, demantujemo sami sebe čitajući vesti: nova objava koja kruži mnogobrojnim Fejsbuk profilima i grupama i Instagram nalozima pokazuje koliko um čoveka može da bude bolestan i pomračen.

Nećemo navoditi mnogo podataka o tome šta se desilo: dovoljno je da naši čitaoci znaju da je reč o psu koji je doživeo i preživeo nešto što ljudski um samo u filmovima može da prikaže, a detalji svega što se dešavalo i što se odvija i dalje nalaze se na linku objave koju prenosimo.

Na fejsbuk profilu Zaustavimo nasilje i zlostavljanje životinja, jednom od mnogobrojnih profila koji su preneli i dalje prenose užasavajuću objavu o zlosrećnom psu, navedeno je sledeće:

"Ovaj anđeo je dobio ime Oskar, nalazi se pod zaštitom Udruženja pit (pitstopanimal, prim.aut.).

Njegova potresna priča je u prilogu. Jelena Karleuša se ponudila da plati sve troškove lečenja, operacije i terapija i veliko hvala u Oskarovo ime.

Veliko hvala ljudima iz udruženja Pit koji uvek nesebično pomažu svim đapicama i glasno se bore za njihova prava, te vas sve molim da ih podržimo - ako nikako drugačije, bar deljenjem njihovih postova i da se molimo svi zajedno da Oskar iz ove priče izađe kao pobednik."

Do objave ove vesti saznali smo da se Oskar pripema za drugu operaciju, a Udruženje pitstopanimal se zahvaljuje svima koji pomažu u spasavanju ozbiljno povređenog psa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ZAVOD PIT - Stop animal abuse (@pitstopanimal)

Oskaru i njegovim dobrotvorima želimo svu sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari