• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljiva fotografija gradskog psa: Turisti objavili apel da mu se pomogne, Beograđani rešili slučaj

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se objava stranih turista koji su proveli vikend u našoj prestonici gde su imali priliku da se upoznaju sa psom koji - ne traži vlasnike

  • 0

Human gest stranaca u Beogradu: na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se objava ljubitelja pasa koji su proveli vikend u našoj prestonici.

Kako su naveli, dva puta su videli istog psa, očigledno izgubljenog kućnog ljubimca koji je bio druželjubiv i pristojan. Odgovorni i saosećajni, turisti su požurili da objave vest na društvenoj mreži, sa nadom da će vlasnik psa videti objavu i "suziti" krug kako bi pronašli izgubljenog psa.

"Veliki pozdrav. Bili smo u Beogradu za vikend i dva puta smo naleteli na ovog slatkog momka.

Prvi put oko Tvrđave, a drugi put u Ulici Kneza Mihaila. Ponašao se kao da je pripitomljen i nosio je ogrlicu, ali bez broja telefona.

Činilo se kao da je izgubio vlasnika, ili da je izbačen iz kuće", reči su ovih dobročinitelja.

"Pas je tragao za ljudima. Da li ga je neko ranije video? Bio je veoma prijateljski raspoložen i zaista se nadamo da će naći svog vlasnika", stoji u objavi na Fejsbuku.

Beograđani su odmah reagovali povodom ove vesti. Jedna naša sugrađanka, u komentaru na objavu na engleskom, napisala je da "pas ima plavu ogrlicu čime je označeno da ima čip Grada Beograda. On ume da se snađe".

"On je divan, nekoliko dama je ranije pisalo o njemu u ovoj grupi", piše još jedna korisnica Fejsbuka i dodaje da postoji zainteresovan potencijalni vlasnik koji bi udomio ovog psa, ali se o tome ne priča mnogo. Ona se i dalje nada da će psa neko uzeti.

Autor posta se zahvalio brižnim građanima Beograda rečima da je pas koga je upoznao zaista divan i zaslužuje da ga udome dobri ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Vaspitačica" dolazi po njih i svaki ima svoje mesto: Psi čekaju prevoz do vrtića

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari