• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apel za udomljavanje: Mačke i psi koji su bili zbrinuti u Manastiru Sićevo biće izmešteni do kraja nedelje

D. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Društvenom mrežom Fejsbuk širi se objava kojom se apeluje na ljude dobre volje da udome mačke i pse kako ne bi završili na ulici ili u šumi gde bi postali obrok šakalima kojih u tom delu Srbije ima veoma mnogo

  • 1
Napušteni psi (ilustracija) Napušteni psi (ilustracija) Foto: Shutterstock/Celiafoto

Tužna vest objavljena je na društvenoj mreži Facebook i podeljena u mnogobrojnim grupama koje se bave zbrinjavanjem napuštenih kućnih ljubimaca.

Više od 10 pasa i nekoliko mačaka, koje su svojevremeno spasile i odnegovale monahinje Manastira Sićevo, uskoro moraju da pronađu nove domove.

Životinje su bile ostavljene ispred ovog svetog doma dok su bile u najranijem uzrastu, a o njima su brinule monahinje iz Manastira.

Štence i mačiće, koji su zbrinuti i odnegovani u krugu manastira, kako piše u objavi na Fejsbuku, doneli su bezdušni ljudi kojima su ove životinje očigledno bile na teretu.

Nesrećnim psima i mačkama hitno je potreban dom.

Apeluje se na sve humane ljude da ih spasu, kako ne bi završili na ulici ili u šumi gde će najverovatnije postati obrok šakalima kojih ima mnogo u tom delu Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    1. mart 2024. | 13:53

    Da li vladika veruje u Boga?!? Pa i te životinjice su Božija stvorenja