• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apel "Zoo planeta": Milence se bori sa ozbiljnim povredama, potrebna pomoć za njegovo lečenje

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udruženje “Zoo planet” iz Niša poziva humane ljude da pomognu u lečenju povređenog magareta, pregaženog u stampedu konja i krava koji su početkom januara pokušavali da pobegnu sa poplavljene Krčedinske ade

  • 0
Magarence Milence Magarence Milence Foto: Zooplanet

Milence je petomesečno magare koje je početkom januara povređeno na Krčedinskoj adi. Desetine konja i krava, koji su se tada nalazili na ovom ostrvu, zbor izuzetno visokog vodostaja Dunava u više navrata pokušavali su da se izmeste iz vodene klopke i tom prilikom je Milence i nastradao.

Milenceta su pregazile krave i konji koji su pokušavali da pobegnu sa poplavljene Krčedinske ade.

Volonteri Udruženja "Zoo planet" pronašli su magarence promrzlo, sa povredom desnog prednjeg kopita i iščašenim levim ramenom.

Milence je transportovan u prostorije udruženja "Zoo planet" u Kamenici kod Niša, gde je okupan, previjen i zbrinut.

Magarence se oporavlja i bori se da stane na noge, kako bi prohodalo i postalo veselo i zdravo.

Magarence Milence Magarence Milence Foto: Zooplanet

Udruženju “Zoo planet” poziva sve humane ljude da donacijama pomognu lečenje petomesečnog Milenceta. U ovom udruženju ističu da svi ljudi dobre volje mogu da dođu do "Zoo kutka" u Kamenici, sami ili sa decom, i provedu divan dan sa Milencetom i ostalim životinjama, kao i da ostave svoj prilog.

Pomoć za Milencetovo lečenje može se uplatiti na račun Udruženja “Zoo planet” 105-0000000022423-78, sa naznakom "Za Mileta", a novčane donacije mogu se poslati i putem Western Uniona, Moneygrama ili RIA-e.

(D. Kocić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari