• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Ulični psi” i ove godine na Kalemegdanu: Festival pasa svih rasa u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Fićir-bajiru, čuvenom “bregu za razmišljanje” u prestonici Srbije, i ove godine će se okupiti četvoronošci i njihovi vlasnici, veterinari, dreseri, proizvođači hrane, predstavnici prihvatilišta i proizvođači hrane za pse

  • 0
Ulični psi Foto: Shutterstock

U Beogradu će se od 16. do 18. juna održati festival posvećen psima, njihovim vlasnicima i svim ljubiteljima ovih životinja.

Pod nazivom “Ulični psi, festival pasa svih rasa“, ovaj zabavni i obrazovni događaj će biti masovniji i bogatiji sadržajem u odnosu na prvi prošlogodišnji festival Uličnih pasa.

Jedan od organizatora Festivala Uličnih pasa je Opština Stari grad.

Cilj ovog druženja sa psima je podizanje svesti o doprinosu i uticaju kućnih ljubimaca na svakodnevni život.

Ljubitelje pasa, ljubimce i njihove vlasnike očekuju mnogobrojne aktivnosti na poligonima, izazovi, hendlovanje pasa, gruming... uz prisustvo veterinara, dresera pasa, predstavnika odgajivačnica, proizvođača hrane, prihvatilišta za pse, pet šopova...

Osim predavanja, koje će u okviru projekta "Mjau Vau Ekspert" održati predstavnici "Animal Rescue" Srbija, na Festivalu možete saznati sve o odabiru i gajenju pasa i o njihovom o uticaju na psihofizički razvoj deteta. Predviđeno je i Temptation takmičenje komičnog karaktera za pse i njihove vlasnike.

Jedan od fokusa festivala i ove godine je udomljavanje pasa u saradnji sa JKP "Veterina Beograd".

Ulaz je slobodn za sve posetioce i njihove četvoronožne drugare.

Mapu Festivala, kao i sve ono što vas očekuje na ovom vikend događaju u Beogradu, pogledajte na fejsbuk stranici Festivala Ulični psi.

Evo i podsetnika na prošlogodišnji Festival uličnih pasa u Beogradu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari