• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Udomite psa svog života: Ljubav "vidi više od boje"

Vreme čitanja: oko 3 min.

U okviru najnovije kampanje, međunarodni lider u oblasti tehnologije poziva buduće vlasnike da podare nove tople domove najboljim čovekovim četvoronožnim prijateljima

  • 0
Udomljavanje pasa Foto: Shutterstock

Želite li da udomite psa ili planirate da dovedete društvo svom ljubimcu?

U saradnji sa udruženjima za zaštitu životinja u Srbiji, kompanija Samsung pokrenula je kampanju “Vidi više od boje”.

Ovim sloganom, lider u oblasti moderne tehnologije i mobilne telefonije posvetio se buđenju svesti o značaju udomljavanja pasa kojima je za sreću, osim hrane i krova nad glavom, potrebna i ljubav.

Osim učešća u dešavanjima u čijem je fokusu sudbina napuštenih kućnih ljubimaca, Samsung apeluje na javnost sa željom omasovljenja saznanja o problemima sa kojima se susreću prebukirana skloništa za životinje. Liste čekanja za prihvatanje novih četvoronožnih štićenika su sve duže, mesta u azilima je sve manje, a troškovi kojima su izloženi pojedinci, grupe volontera i organizacije koje brinu o napuštenim životinjama sve su veći.

Ako volite životinje i razmišljate o tome da udomite psa iz prihvatilišta, posetite Samsung i saznajte detalje akcija koje kompanija preduzima kako bi pomogla da napuštene životinje dobiju nove vlasnike i domove.

Udomljavanje pasa Samsung Foto: Samsung/Leo Burnett

Fotografije četvoronožaca koji nestrpljivo čekaju tople zagrljaje novih vlasnika i detalji u vezi sa kampanjom “Vidi više od boje” nalaze se OVDE.

Upoznaj nove drugare i pomozi im da pronađu novi, topli dom, možda baš kod tebe.

Ništa nije nemoguće, jer takva je sudbina zadesila i preslatkog psa Micubišicu koji je pronašao čoveka svog života!

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Na zvaničnom sajtu možete pregledati fotografije Barnija, Bete, Perle, Raste, Sušija iz Bete, ali i Maline, Dunje, Hajdi, Lili i drugih milih njuškica iz novosadskog Spansa. Svi ovi psi bili su nekad nečiji ljubimci, ili su imali nesreću da ugledaju svet kao “stanovnici ulice”: i ove surove činjenice Samsung želi da promeni.

Samsung je objavio i izvanredne ideje za vlasnike pasa, uz ponudu najnovijih funkcija na mobilnim telefonima nove generacije, koje stvaraju jedinstveni sadržaj i najlepše uspomene sa kućnim ljubimcima. Osim uputstava o snimanju 8K video zapisa, na raspolaganju su inovativna Super Slow-Motion opcija, korišćenje Space Zoom funkcije, upotreba 200MP kamere i korišćenje Smart Cut opcije za pravljenje seta nalepnica na kojima je vaš pas glavna zvezda!

Od aprila do juna, Studio S23 Pop Up store će posetiti nekoliko lokacija u Beogradu na kojima će aktuelni vlasnici pasa, ali i oni koji to žele da postanu, moći da uživaju u zonama za fotografisanje, zonama za igru i zonama na kojima četvoronošci mogu da dobiju poklon poslasticu.

Udomljavanje pasa Foto: Shutterstock

U saradnji sa beogradskim Pet centrom, 29. i 30. aprila u našoj prestonici, u Ulici Bulevar MIlutina MIlankovića 1v, od 09 do 19h planirano je "Druženje štenaca": sa vlasnicima kućnih ljubimaca i psima će se družiti osoblje Studija S23 Pop Up Store.

Vreme i lokacije u Beogradu (maj i jun) koje će posetiti Pop Up Store su:

29.04.2023. od 09.00 do 21.00h i 30.04.2023. od 09.00 do 19.00h, Beograd - “Rastimo zajedno” by Pet centar

01.05 – 04.05.2023. od 12.00 do 21.00h, Beograd - Ada Ciganlija

06.05 - 07.05 Pet VIP Expo - Štark Arena

16.06 - 18.06 Festival Ulični psi - Kalemegdan

Osim navedenih aktivnosti, Samsung poziva na učešće u nagradnoj igri "INSTADOG #BeyondEpic". Snimite svog ljubimca u najslađem pokretu ili pozi, objavite fotografiju ili video zapis na svom javnom Instagram profilu uz hashtag #BeyondEpic. Kompanija Samsung nagrađuje 23 najbolje fotografije ili videa, a proglašenje 23 dobitnika će biti 23. juna 2023. godine u 12h na Samsung Srbija u vidu objave dobitnih fotografija.

Slike i snimci ljubimaca su među najpopularnijim sadržajima na društvenim mrežama koje postaju pretesne za slatke štence, najmanje i najveće pse, najsmešnije, najbrbljivije, najtrapavije, najrazigranije… sve naj ljubimce!

Ko još ne voli da uživa u zabavnim fotkama i snimcima pasa i njihovim pogledima punim ljubavi?

Uživajte i vi, uz Samsung koji nadahnjuje svet i oblikuje budućnost senzacionalnim idejama i tehnologijama, nezamenjivim u stvaranju večnih uspomena sa vašim ljubimcima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari