• 0
 ≫ 

Ne zaboravite na beogradski "Mačkenbal": Predstojeći vikend u znaku osmog “Mrnjau Festa"

 ≫ 

Ljubitelji životinja, podsećamo da je 29. i 30. oktobar u našoj prestonici posvećen izložbi najlepših mačaka, izboru “mis” i udomljavanju zdravih i umiljatih mezimica, u organizaciji društva LePETit

  • 0
Mrnjau fest Foto: Denis Daničić

Dragi naši mačkoljupci, 29. i 30. oktobra, u Hotelu Jugoslavija u Beogradu, održava se tradicionalni, osmi Mrnjau Fest.

To je izbor najlepših mačaka po World Cat Federation pravilima, u organizaciji društva Le PETit. U vikendu posvećenom macama biće održano i već tradicionalno udomljavanje zdravih i lepih maca sa štandova LePetit staratelja.

Posetioci Mrnjau Festa će imati priliku da svoje krznene kućne ljubimice obraduju novim igračkama, poslasticama, hranom i drugim mačijim zanimacijama. Zato dođite da se provedete vikend sa najlepšim mačkama i možda povedete kući novog maznog prijatelja.

Mrnjau Fest Foto: Društvo LePETit

Mrnjau Fest biće otvoren za posetioce u subotu i nedelju, 29. i 30. oktobra, od 10-18 h u Hotelu Jugoslavija. Takmičenje mačaka odvijaće se oba dana. Programi za decu i udomljavanje zdravih i lepih maca su od 11 do 17 časova. Cena ulaznice je 400 dinara, dok je za decu predškolskog uzrasta ulaz slobodan!

Dobrodošli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari