• 3
 ≫ 

Psi uleteli u naš studio, a kad su čuli komandu lepe Natalije, u sekundi su postali mirni kao bubice

 ≫ 

Njen pas Karli je najposebniji na Balkanu

  • 3

Da li je dovoljno jaka? Da li to ona može? To su samo neka od pitanja koja su muške kolege postavljale Nataliji Grčić, prvoj ženi u Srbiji koja je osnovala Kinološko društvo.

Odmalena je zaljubljena u pse, pre šest godina je uplovila u dresuru, a onda su krenula da se nižu takmičenja, nagrade. Za tako veliki i ozbiljan potez, osnivanje Kinološkog društva NID PRO, odlučila se kako bi imala više vremena za treniranje svojih pasa, a onda se dogodio odziv ljudi koji je samo za poželeti.

Ekipa Telegrafa ugostila je Nataliju sa kojom smo popričali o njenim počecima, dresuri, psima, dala je i savete za sve one roditelje koji žele da obraduju svoje mališane kućnim ljubimcem, ali nam je i otkrila zašto je jedan njen pas toliko poseban.

❓Da li ste znali?🔸Standardna (kraljevska) pudla🔸✍️Nastali su u 16 –om veku u Nemačkoj i nije im trebalo puno vremena...Posted by KD NID Pro on Понедељак, 11. мај 2020.
O čemu smo još sve popričali sa lepom Natalijom, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ovako policija dresira pse: Posle obuke savladavaju naoružane, pronalaze i otkrivaju narkotike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari