• 3
 ≫ 

Odlazak Arete slomio srce Aleksandri Kovač: Potresnim statusom se oprostila od svoje ljubimice

 ≫ 

Aleksandra Kovač oprostila se na Fejsbuku od svoje voljene ljubimice, mačke po imenu Areta

  • 3

Svako ko ima kućnog ljubimca zna da na njih gledamo kao na članove porodice, i da nam trenutak opraštanja od njih veoma teško pada. Koliko je povezanost sa ljubimcima velika najbolje govori status Aleksandre Kovač, koja se jutros dirljivim rečima oprostila od svoje mačke Arete, koja je nakon što je skoro dve decenija provela u njenoj porodici, zauvek sklopila oči.

- Moja Areta, moj mali nevaljali mrki, me je napustila posle 19 godina. Poslednjih dve nedelje se polako opraštala od mene, nismo se odvajale jedna od druge i sedele smo zagrljene po ceo dan, okupane suncem, na njenom omiljenom mestu, slušajuci vetar i šuštanje drveća - napisala je Aleksandra Kovač u svom potresnom statusu.

Aleksandra je napisala kako ju je Areta jedno jutro pogledala dok ju je držala u naručju i da je tada znala da ne može dalje i da traži njenu pomoć.

- Neću vam pričati kako se osećam, jer svako ko je izgubio člana porodice, zna kakva bol ti obuzme svaki deo tela i duše i ne napušta nijednog trenutka. Samo ću vam reći da nikada, ni po koju cenu, ne ostavite svoju životinju samu, na samom kraju. Bila sam sa njom do poslednjeg trenutka, govorila joj koliko je volim i držala je dok je život napustao njeno malo telo. Jer u trenutku kada ste najpotrebniji biću koje vam je oplemenilo svaki dan života najvećom ljubavlju, morate biti tu, po svaku cenu, ma koliko bilo teško i bolno i pružiti joj mir, sigurnost i oslonac. Sa Aretinim odlaskom, deo mog srca je otisao sa njom i ništa više nije isto - napisala je Kovač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    1. maj 2020. | 13:12

    dirljivo

  • Neeee

    1. maj 2020. | 14:31

    Bravo Kristina!. 19 godina za mačku je dobar i dug život.

  • Mace face

    1. maj 2020. | 15:18

    Meni su otrovali majku i mace.Majka je uginula van dvorista i nisam je nasao.Posle sam cuo da je nadjena u nekom podrumu, kako i odakle tu, ne znam.Mace mi je uginulo na ocima.Gledao sam bespomocno kako se muci, trza i izbacuje penu.Trajalo je manje od minuta.Taj dan je bilo neverovatno aktivno, zivahno, stalno u nekoj igri do uvece u 21:57 kada je uletelo u kucu, mjauknulo i izaslo napolje gde je i uginulo.