• 12
 ≫ 

Beograđanka prošetala zečicu na povocu: Snežna Zorica se švrćka po Bloku 61

 ≫ 

Kad mogu kuce i mace - mogu i zekonje

  • 12
Setanje zeca Foto: Čitalac Telegrafa

Dobro, kad su rekli šetanje kućnih ljubimaca, sigurno su mislili na pse... Ali baš to što nisu precizirali, bilo je dovoljno da se na povocu po prvi put nađu i životinje koje u tom izdanju obično nećete videti.

Blokom 61 tako je u petak prošetala jedna Zorica - bela čupava zečica na ljubičastom povocu. Ova krznena lepotica i njena ponosna vlasnica Danijela uživale su na suncu, travi i prvim opalim laticama sa drveća, koje je Zorica rado ispitala svojom malenom njuškom.

Setanje zeca Danijela i Zorica uživale su na suncu u petak / Foto: Čitalac Telegrafa

Podsetimo, širom Srbije i Beograda je odredba o mogućnosti šetanja kućnih ljubimaca ljude navela da postanu krajnje kreativni. U selu Knežica kod Petrovca na Mlavi, u nedostatku pravog kučeta, jedan muškarac prošetao je ispred svoje kuće psa-igračku.

Macka u setnji, policijski cas Foto: K.K/021.rs

Istovremeno je jedna Novosađanka povela svoju mačku napolje, da malo "protegne noge", dok sa sa svih strana stižu fotografije ljudi koji na travi ispre zgrada daju svojim ježevima ili čak i ribama u akvarijumu priliku da se rekreiraju.

Podsetimo, vlasnicima je dozvoljeno da svoje ljubimce, za vreme zabrane kretanja, prošetaju od 23 do 1 čas, a vikendom i od 8 do 10 časova.

I zekonje, a i mace vole da su napolju, što da ne?

Video: Beograd su u ranim jutarnjim časovima osvojile samo šapice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    26. april 2020. | 13:54

    E pa onda ću i ja moju kornjaču da izvedem...samo moram da nađem neko kanapče😜

  • drrr

    26. april 2020. | 14:02

    A dete na bicikli u pozadini? Jel i ono ima povodac?

  • 656

    26. april 2020. | 15:15

    Problem je mačka a nije problem što jednog psa šeta njih troje ili što se 10 kučkara okupi na 2 kvadrata dok im psi trčkaraju okolo.