• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oblepio je kučetu traku oko njuške i vrata, stavio u džak i bacio u vodu... A onda se pojavila ona

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident kao što je ovaj naglašava važnost borbe protiv zlostavljanja životinja i potrebu da se takvi zločini osude i sankcionišu

  • 0

Na društvenoj mreži TikTok nedavno se pojavio video koji je šokirao mnoge korisnike. U videu se može videti žena, aktivista za zaštitu životinja, kako spasava štene koje je bilo okovano žutom lepljivom trakom oko njuške i vrata, a potom stavljeno u džak i bačeno u vodu sa namerom da se uguši.

Žena je hrabro intervenisala, skinula traku sa njuške i vrata šteneta, dala mu vodu da pije i odvela ga kod veterinara. Nakon što su uradili sve da se štene spasi, ono je trčalo razdragano i veselo i naočigled srećno što je živo i zahvalno je mahalo repom.

Ovo je izazvalo gnev i ogorčenje kod mnogih ljudi, postavljajući pitanje ko bi mogao počiniti tako monstruozan čin prema bespomoćnom stvorenju koje nije krivo ni za šta.

@the_best_videos.de DUŠA JE BOŽIJA... #dusa #bog #ljubav #emocije #život #seele #gott #love #emotional #life #sadstory #viraltiktok #virall #viral #fyp #fùrdich #foryou #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ Originalton - 𝗘𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻_𝗧𝗶𝗸_𝗧𝗼𝗸

U komentarima ispod videa, korisnici su izražavali zahvalnost što je štene spaseno i ostalo živo, dok su osuđivali i kudili osobu koja je izvršila ovaj strašan čin.

Incident kao što je ovaj naglašava važnost borbe protiv zlostavljanja životinja i potrebu da se takvi zločini osude i sankcionišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kučići pronađeni u kesi među smećem: Štenad stara nekoliko dana spasena od strane đubretara

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari