• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena udomila psa i zaklela se da nikad više neće uzeti istu rasu: "Liči na ogromnu zmiju u dlakavom kostimu"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova rasa je proždrljiva i ima nezasitan apetit zbog čega konstantno pati od ozbiljnih zdravstvenih problema

  • 0
Gladni pas Foto: Shutterstock/Jaromir Chalabala

Jedna udomiteljka psa zaklela se da više nikada neće uzeti istu rasu. Ona tvrdi da su ovi psi dobrice, ali su i "džinovske zmije u krznenim kostimima".

Namere buduće vlasnice bile su više nego plemenite, jer je odlučila da udomi četvoromesečnog psa iz azila. Ali, ispostavilo se da je ovaj četvoronožni momak želeo mnogo više nego što je smeo.

Žena je podelila svoje iskustvo u postu na Reditu: iako obožava svog "ludog" labradora, pokušava da bude strpljiva sa njim, iako ima nekoliko loših navika, prenosi Thesun.

"Bože moj, udomila sam četvoromesečnog labradora sada i nikad više", kaže odlučno ona i dodaje: "Kamenje, štapovi, čarape... skoro sam uverena da ne postoji nešto što nije progutao. To je džinovska zmija u dlakavom kostimu".

Ova vlasnica stalno stražari nad svojim psom koji je uvek gladan i može da pojede - sve.

Pas je upravo napunio godinu i već je imao operaciju zbog toga što je jeo malč! Zbog toga je morao da ide na časove dresure kako bi naučio komandu "ispusti" i tu se odlično pokazao.

Na forumu, vlasnici labradora prijavili su slične probleme sa svojim ljubimcima.

Jedna vlasnica rekla je da je njen pas "užas u kući" i da ništa nije nedostupno njegovim ustima.

"Jedu kuhinjske peškire, cipele, zid..", kažu vlasnici.

"Moj pas jednom je otvorio vrata kuhinjske ostave i izvukao svu hranu. Pojeo je više nego što je smeo, a onda je povraćao gde god je stigao. Ovi psi su prava noćna mora", zaključuju vlasnici.

Koliki "žderonja" može da bude labrador, dokazuje i ovaj presmešni snimak: čak se i njegov "cimer" haski zapanjio zbog halapljivosti svog četvoronožnog drugara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari