• 0
 ≫ 

Napravite kutak kojem će svi da se dive: Pet idealnih mesta za akvarijum u vašem domu

 ≫ 

Što veći akvarijum - veći utisak ostavlja

  • 0
Akvarijum, mačka Foto: Pixabay

Ukoliko razmišljate o kupovini akvarijuma sa ribicama, ili već imate jedan ali razmatrate neku promenu, saznajte kojih je to pet mesta u domu gde možete postaviti akvarijum.

Akvarijum sa slanom ili slatkom vodom može biti odličan dodatak prostorijama kojima bi dobro došlo malo egzotične atmosfere. To možete postići uključivanjem akvarijuma u postojeći enterijer.

Što veći akvarijum - veći utisak ostavlja! Međutim, takve akvarijume je teško održavati i zahtevaju mnogo vode. Umesto toga, možda je bolje raditi na samom dizajnu i lokaciji akvarijuma. Apetit.rs daje ideje gde akvarijum možete postaviti.

Između prostorija

Ukoliko imate dovoljno prostora i priliku za to, ne postoji bolji način da uvrstite akvarijum u svoj enterijer, nego da ga postavite tako da deli dve prostorije u vašem domu.

Na ovaj način ne samo što ćete oplemeniti vaš stan, kuću ili kancelariju, već ćete i uštedeti prostor.

U okviru stola u dnevnoj sobi

Zamislite kako sedite sa prijateljima u dnevnoj sobi i pijete kafu sa vašeg stola-akvarijuma. Sjajno, zar ne? Iskoristite ovaj prostor i od svog niskog stola za kafu napravite detalj koji će sigurno upamtiti svaki vaš gost.

Unutar nameštaja

Ovo bi bilo zanimljivo videti. Iskoristite glomaznije komade nameštaja kao što su police preko celog zida, veliki stojeći satovi ili kuhinjski elementi kako biste ugradili interesantan akvarijum srednje dimenzije.

Iznad kreveta u spavaćoj sobi

Kome je još potrebno glomazno drveno uzglavlje kada može imati akvarijum na tom mestu! Ugledajte se na veliki broj popularnih svetskih hotela koji imaju ovakav detalj u svojim sobama, i nabavite jedan akvarijum koji će biti ugrađen iznad kreveta.

Ukoliko mislite da je ovo ipak previše, odlučite za akvarijum koji će zameniti recimo neku sliku na zidu.

Tamo gde ga svi mogu videti

Iskoristite prazan prostor iznad linije vašeg pogleda i pozicionirajte akvarijum tamo gde ga svi mogu videti, i gde se prosto ne može ignorisati. Sigurni smo da će se ovaj zanimljiv detalj pokazati “na visini zadatka”.

Bilo da se odlučite za neko od ovih mesta da na njemu postavite vaš akvarijum ili ne, sigurno će samo njegovo unošenje u vaš dom doprineti boljem izgledu i atmosferi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari