• 2
 ≫ 

Ako u svojoj kući imate akvarijum, ovo nikako ne smete da uradite pre nego što ga taknete

 ≫ 

Vrlo je verovatno da će vlasnik akvarujuma pre nego što gurne svoje ruke u staklenu posudu, u nameri da je očisti, dezinfikovati ruke, i tako nenamerno zatrovati vodu

  • 2
Akvarijum, ribice Foto: Unsplash

Osim što je korona virus doneo probleme ljudima širom sveta, briga za ličnu higijenu tokom epidemije ugrozila je i neke naše kućne ljubimce. Naime, sredstva za dezinfekciju ruku, s obzirom na to da sadrže alkohol, štete ribicama u akvarijumu.

Vrlo je verovatno da će vlasnik akvarujuma pre nego što gurne svoje ruke u staklenu posudu, u nameri da je očisti, dezinfikovati ruke, i tako nenamerno zatrovati vodu.

Kako navodi "Dejli mejl", jedan vlasnik akvarijuma posetio je prodavnicu za ljubimce PetStock u Sidneju i zabrinuto naveo da se njegove zlatne ribice ponašaju drugačije.

Utvrđeno je da je to zbog trovanja alkoholom.

U toj prodavnici navode da je čak nekoliko ribica umrlo u samom objektu, te da im je trebalo vremena da shvate o čemu se zapravo radi.

Video: Mačići otkrivaju podvodni svet dok vlada epidemija korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari