Panika u Konektikatu: Sigurnosna kamera snimila porodicu kako beži dok im se približava ogromna divlja zver

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je izgledao susret porodice sa crnom zveri, pogledajte u snimku!

Foto: Printskrin/Youtube/Surprise bear encounter in Simsbury

Stanovnici Konektikata uživali su u kasnom letnjem popodnevu: porodica se zabavljala u dvorištu, a onda je nešto neočekivano narušilo mir. Iznenada, naizgled bez očiglednog razloga, začula se vriska i usledilo komešanje, a potom i trčanje članova porodice koji su pobegli u kuću, jer je prilazom dolazio ogroman crni medved.

Ovaj trenutak je uhvaćen sigurnosnom kamerom: dok su Kristen Li i njena porodica sedeli na klupi i igrali, iza njihovih leđa pojavio se medved: i dok su oni bežali u kuću, medved je na trenuak zastao, kao da je pomislio zašto tako reaguju.

S obzirom na iznenadni dolazak medveda u njihovo dvorište, porodica je uradila pravu stvar što je reagovala na taj način.

Prema "Osnovama života sa crnim medvedima" Odeljenja za energiju i zaštitu životne sredine Konektikata, u slučaju da "vidite medveda u svom dvorištu, ne prilazite mu, već uđite u kuću, garažu ili drugi prostor."

Medvedi se sve češće pojavljuju u nekim naseljenim stambenim oblastima, a stanovništvo može da pročita bezbedonosne savete koji će im osigurati miran zajednički život sa medvedima.

Kako je izgledao iznenadni susret porodice sa crnim medvedom, pogledajte u snimku!

(Thedodo/Telegraf.rs)