Ana Štajdohar: Uskoro video za singl ''U mraku''!

''U spotu će se kao gost pojaviti i mladi umetnik Stefan Koković,'' najavljuje pevačica.

  • 1

Posle tri meseca od izlaska novog singla ''U mraku'', pevačica Ana Štajdohar narednih dana snimiće i spot za ovu popularnu pesmu.

“ 'Hajde da malo se gledamo u mraku' je stih namenjen svima onima koji žele bliskost u četiri oka, ili šest….(smeh). Postali smo otuđeni, sve više komuniciramo preko mreže, kuckamo poruke i gledamo se preko kamera, a znamo svi da je bolje uživo! Ne samo da je bolje uživo, nego je sjajno kad je sad i odmah, '' kaže Ana za telegraf.rs, i dodaje kako joj je inspiracija za pesmu bio njen dečko Nikola.

''Mrak o kome ja pevam nije onaj kad nestane struja, ili kad ugasimo lampu. Ja pevam o mraku u koji gledamo kad zatvorimo oči s nekim. Moja inspiracija bio je moj Nikola Demonja. Ja s njim u mraku vidim sve boje,'' kroz smeh kaže pevačica i naglašava kako je scenario za spot smislila sama.

''Ne bih otkrivala mnogo, mogu samo da kažem da će se u spotu kao gost pojaviti i popularni mladi umetnik Stefan Koković. Kako će sve to na kraju izgledati, ostaje i vama i meni da vidimo. Uskoro,'' najavljuje Ana.

 

 

(Tekst: Mladen Mitrić, Foto: S. Koković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    17. januar 2012 | 14:38

    Uskoro novi spot Ane Štajdohar ''U mraku''! http://t.co/D83OVkeL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA