02.02.2018 - 10:07

Subotičani na humanitarnom koncertu prikupili sredstva za napuštene životinje

U prepunoj Velikoj većnici Gradske kuće održan je humanitarni koncert za Udruženje „Anima“, koje brine i sklanja sa ulice napuštene i izgubljene životinje.

Zahvaljujući Subotičanima velikog srca, koji su došli na koncert i dali donaciju, prikupljeno je 85.350 dinara. „Anima“ je novac odmah uplatila veterinarskoj ambulanti, koja već duže vreme brine o zdravlju, sterilizaciji i vakcinaciji životinja.

- Zahvaljujemo se svim učesnicima i građanima koji su bili na divnom koncertu i tako pomogli da izmirimo dug za veterinarske usluge. Koncert je bio zaista dirljiv, pun emocija, svi smo uživali u izvedbama naših sjajnih umetnika. Nismo očekivali da će biti prikupljeno toliko novca i još jednom, hvala svima od srca – kažu u Udruženju „Anima“.

Koncert za „Animu“ organizovala je operska pevačica Alenka Vojnić, a njenom pozivu odazvali su se brojni umetnici iz našeg grada. Više od 40 učesnika priredilo je Subotičanima veče za pamćenje, a na sceni su se smenjivale horska, klasična, zabavna muzika i džez. Publika je imala priliku i da se upozna sa radom „Anime“.

- Izuzetno sam impresionirana radom „Anime“, jer su to dve žene koje imaju svoje porodice i pored svih obaveza se nesebično brinu o našim četvoronožnim prijateljima, koji su napušteni, bolesni i usamljeni. Nisam u mogućnosti da im pomognem fizički, pa sam želela na ovaj način da dam podršku njihovom radu i drago mi je što su se i ostale kolege pridružile i što je publika došla u tolikom broju – ističe Alenka Vojnić.

Tagovi: napuštene životinje

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*