26.12.2017 - 16:00

LJUBIMCI I SEKS: Najsmešnije reakcije naših najboljih prijatelja tokom vatrenih noći

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Kućni ljubimci nam uvek promeneživot nabolje, ali ne i kada je u pitanju seksualni život.

Taman ste se raskomotili i prionuli na akciju sa partnerom kada od jednom osetite da niste sami u sobi ili krevetu. Osećate šape koje vas gaze i krzno koje se mazi o vašu kožu. To je verovatno vaš pas ili mačka.

Svaki put kada bi počeo da imam seks sa devojkom, moj pas bi poludeo. Sa istom sam devojkom u vezi već dve godine, ali moj pas poludi od ljubomore i pravi ispade. Najčešće počne da laje, a ako ga izbacimo iz sobe, cvili ispred vrata dok ne završimo, rekao je jedan mladić.

- Moj dečko ima preslatkog haskija koji se uvek sakrije iz azavese kada mi počnemo da se ljubimo, podelila je svoje iskustvo devojka koja je ostala anonimna.

- Moja mačka nemo i čudno posmatra stvari sa strane. U početku kada smo prestali da je izbacujemo iz sobe, ona bi se bez pardona popela na krevet kod nas. U sred seksa bih osetila da mi je nešto mekano uz butinu ili stopalo. Prvi put kada sam imala seks sa dečkom pred njom, skočila mu je na nogu i ujela ga verovatno misleći da on želi da me povredi – samo je jedno od smešnih iskustava koje je podelila jedna devojka.

- Pas mog dečka uspe da uđe u sobu i dok mi imamo seks on nas imitira i vodi ljubav sa tepihom. Smešno i neprijatno u isto vreme – iskustvo je jedne devojke.

Korisnici društvenih mreža su otkrili da su jedino ribice izgledale nezainteresovano, a da sa ostalim životinjama morate da imate strpljenja. Pokažite im gde je njihovo mesto tada i budite opušteni. Oni ionako ne znaju šta se dešava.

 

Tagovi: domaći ljubimci

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*