09.12.2017 - 09:06

POBEDNIČKA IDEJA SREDNJOŠKOLACA: Pogrebna agencija za kućne ljubimce pokupila sve simpatije

Pogrebna agencija za kućne ljubimce pobednik takmičenja srednjoškolaca u poslovnim idejama

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Takmičenje srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama, koje je održano u Beogradu, donelo je neke veoma zanimljive ideje, a jedna od njih je svakako agencija koja pruža pogrebne usluge za kućne ljubimce.

Ova manifestacija je okupila više od 100 učenika iz škola u Beogradu, Smederevu, Valjevu, Krupnju, Kučevu, Požarevcu, a pobednički tim su činili Marija, Dušan, Nevena, Branislav i Sena koji pohađaju različite škole u Kučevu.

“Naša firma bi se zvala “I ljubimci idu u raj” a pružali bismo usluge prevoza preminule životinje, nalaženja pogrebnog mesta i obezbeđivanja sanduka. Vlasnici ljubimaca bi mogli da se opredele za jedan od tri paketa, u zavisnosti od finansijskih mogućnosti, a razlika je samo u kvalitetu sanduka i spomenika”, istakli su pobednici.

“Cilj ovog takmičenja je da se učenicima pruži intenzivno jednodnevno iskustvo koje im omogućava da iskoriste svoje potencijale, nauče kako se radi u timu sa nepoznatim ljudima i razviju svoje prezentacijske veštine dok istovremeno sastavljaju realan biznis plan”, izjavio je Nemanja Glavinić iz organizacije Dostignuća mladih u Srbiji.

Članovi tri prvoplasirana učestvovaće u Nacionalnom finalu koje će biti održano u februaru a pobednici finala će učestvovati na Poslovnom izazovu Zapadnog Balkana (april 2018. u Sarajevu) zajedno sa vršnjacima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

Tagovi: kućni ljubimci

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*