13.04.2017 - 11:18

MA KAKAV JOVANČA: Najpoznatija žirafa na svetu dobila svoj rijaliti

Porođaj žirafe u Americi svi sa nestrpljenjem očekuju

FOTO: pixabay.com
FOTO: pixabay.com

Najpoznatija žirafa u Srbiji je svakako Jovanča, koji je u Zoološkom vrtu u Jagodini potpuni hit, a njegovu slavu preti da pomrači žirafica Ejpril, koja čeka svoje mladunče sada već par meseci.

Uprava Zoološkog vrta „Harpsursvil“ koji se nalazi nekih 300 kilometara od Njujorka u januaru je saopštila da Ejpril čeka dete, a sve ljubitelje životinja je pozvala da preko Youtube-a prate dolazak mladunčeta na svet.

Hajp koji se stvorio na internetu, uprava ovog parka je iskoristila da zaradi novac, pa je tako prilozima skupljeno preko 120 hiljada dolara, a planira se da se organizuje i kampanja koja će zaraditi samo na dobijanju imena bebe. Osim toga, u prodaji su i suveniri, a za pet dolara možete dobijati obaveštenje o događaju direktno na mobilni telefon.

Ipak, stvari su se otegle, a fanovi su postali nezadovoljni. Nije često pitanje, da li je sve ovo samo dobro režirana predstava, a pojedini idu toliko daleko da tvrde da Ejpril samo dobro ugojila poslednjih meseci.

Na kraju, ostaje nam da pratimo šta će se dešavati u ovom slučaju, a iz uprave Zoološkog vrta tvrde da porođaj treba da se desi svakog časa.

Tagovi: žirafa

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*