Džes Metkalf se verio

Glumac je sa verenicom pet godina u vezi,a zajedno žive već tri

  • 0

Iako je mamio uzdahe mnogih žena kada god bi se pojavio na ekranu, glumac iz serije Očajne domaćice Džes Metkalf, zaprosio je svoju devojku i koleginicu Karu Santanu.

Jedan izvor je za časopis "US Weekly" rekao da su oni zajedno pet, a da zajedno žive poslednje tri godine. Džes trenutno igra u rimejku hit serije "Dalas", koja je bila aktuelna osamdesetih godina, a u pauzama snimanja uživa u trenucima sa devojkom.

Atraktivna zvezda "Očajnih domaćica", glumac koji je završio sa terapijom odvikavanja od alkohola, ranije je bio u vezi sa članicom britanske grupe Girls Aloud Nadin Kojl, koja se završila jer pevačica nije mogla da podnese taj holivudski cirkus.

- Džes je bio poznat glumac u Americi, i već je to bilo previše haotično za mene. Potom je bio i na lečenju, i to je kap koja je prelila čašu. Odlučila sam da okončamo vezu, jer su nas interesovale različite stvari - izjavila je Džesova bivša devojka.

 

(Izvor:Story.rs/ Foto: melhorpapeldeparede.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA