06.09.2016 - 21:38

BIO JE TO DOGAĐAJ GODINE, FESTIVAL LJUBIMACA PETS & FRIENDS: Pamtiće Beograd ovaj praznik sledećih godinu dana!(FOTO, VIDEO)

Bio je to događaj potpunog uživanja proteklog vikenda na Hipodromu kako za životinje koje su doveli njihovi vlasnici, tako i za sve posetioce, posebno one najmlađe. U najkraćem bio je to praznik za sva čula, posebno ona životinjska!

2-dan-Pets-and-Friends,-Festival-ljubimaca,-Dan-Macaka--15

U subotu i nedelju Hipodromom je prodefilovalo najmanje 10.000 ljudi, više od 500 pasa, 100 i više maca iz “visokog društva”, desetina retkih ptica i drugih neobičnih ljubimaca i ono što je najvažnije udomljeno je najmanje 20 napuštenih životinja, uglavnom kuca i maca. Svi koji su ovog vikenda posetili Beogradski hipodrom jednoglasno su sa osmehom na licu uzvikivali da ovako nešto još nije viđeno na ovim prostorima uz pitanje: “A kad će opet?”.

Do nove velike žurke ljubimaca i njihovih vlasnika, koju očekujemo prvog vikenda u septembru sledeće godine prepuštamo Vas ovim predivnim snimcima koje smo zabeležili tokom Pets & Friends festivala, koji će Vam bolje od svake pisane reči dočarati koliko je lepote, ljubavi, osmeha i pozitivne energije bilo ovog 3. i 4. septembra na Beogradskom Hipodromu!

Pets-and-Friends,-Festival-ljubimaca-37

2-dan-Pets-and-Friends,-Festival-ljubimaca,-Dan-Macaka--19

2-dan-Pets-and-Friends,-Festival-ljubimaca,-Dan-Macaka,--32

(Ljubimci Telegraf)

Tagovi: festival ljubimaca, Hipodrom, Pets & Friends

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 komentar za BIO JE TO DOGAĐAJ GODINE, FESTIVAL LJUBIMACA PETS & FRIENDS: Pamtiće Beograd ovaj praznik sledećih godinu dana!(FOTO, VIDEO)

  1. Svetlana says:

    Nisam bila uBeogradu tako da ne mogu komentarisati ali utisci mojih prijatelja su fantasticni!!!! Odusevljeni su ovim dogadjajem!!!