Anđelina Džoli ponovo trudna, čeka sedmo dete!

''Anđelina uživa u majčinstvu, ali ima problema sa jutarnjim mučninama'', tvrdi dobro obavešten izvor magazina OK

  • 2

Anđelina Džoli trudna je već tri meseca! Poznata glumica nije htela da ozvaniči ovu vest, ali ju je podelila sa odabranom grupom bliskih ljudi. 

Izvor blizak paru potvrdio je za ''OK'' magazin da Anđelina čeka četvrto biološko dete, dok ima još tri usvojena mališana. 

''Anđelina uživa u majčinstvu, ali ima problema sa jutarnjim mučninama, za koje tvrdi da nisu prevelika žrtva. Prihvata sve stadijume trudnoće, uzburkane hormone, mučninu i dobijanje na kilažu,'' rekao je izvor za ''OK'' magazin.

Slavna glumica je prvo dete, malog Medoksa iz Kambodže usvojila 2002. Posle tri godine, usvojila je i devojčicu iz Etiopije Zahru Mari. Iz veze i braka sa Bredom Pitom krajem maja 2006. u Nambiji rodila je prvo biološko dete, malu Šilo Nuvel, a onda je usvojila i dečaka Paksa Tina iz Vijetnama u martu 2007. Drugi put se porodila u Francuskoj i na svet donela blizance Noksa Leona i Vivijen Maršelin jula 2008.

Poznata je po burnom ljubavnom životu, a pre veze sa zvezdom Bredom Pitom bila je u braku sa kolegama Bilijem Bobom Tortonom i Džoni Li Milerom. Smatra se i da je glavni krivac za razvod Breda Pita i Dženifer Eniston, a američki mediji tvrde da su se strasti izmđu Pita i Džolijeve razbuktale na snimanju fima "Gospodin i gospođa Smit". Bred je "priznao" svu usvojenu decu tako da mališani nose i njegovo prezime.

 

(Tekst: Mladen Mitrić/Izvor: okmagazine.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    19. januar 2012 | 16:53

    ДА ЗНА АНЂА КАКВА ЈЕ СЛАНИНА, НЕ БИ СНИМИЛА ФИЛМ ЗА ТУРЧИНА!

  • Pera

    18. januar 2012 | 16:44

    Dobar vam je watermark na slici :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA